Potrivit unui clasament publicat de revista Billboard, Say Say Say este cea mai populara piesa a Regelui Pop. Cantecul a fost inregistrat in 1981, alaturi de Paul McCartney. Urmatoarele melodii ca popularitate sunt Billie Jean si I'll Be There (alaturi de The Jackson 5).

Michael JacksonFoto: MichaelJackson.com

Cantecul Say Say Say este un duet inregistrat in 1981 alaturi de Paul McCartney si inclus pe albumul Pipes of Peace (al cincilea disc solo al fostului membru Beatles).

Cei doi artisti au mai colaborat si pentru piesele The Girl Is Mine (primul single de pe discul Thriller al lui MJ) sau The Man (tot de pe discul Pipes of Peace al lui McCartney).

Clasat timp de sase saptamani in fruntea topului Hot 100 al celor de la Billboard, Say Say Say a fost intrecuta de Billie Jean, care a inregistrat sapte saptamani pe locul intai. Cu toate acestea, colaborarea cu McCartney a iesit castigatoare in fata lui Billie Jean la alte "categorii": a rezistat mai multe saptamani in top 10 (13 saptamani pentru Say Say Say, fata de 11 saptamani pentru Billie Jean), in top 20 (16 la 12) si in top 40 (18 la 17).

Ca artisti solo, MJ detine un record de 13 single-uri ajunse pe locul 1 in Billboard, la care se adauga alte 4 cantece alaturi de The Jackson 5.

Conform clasamentului publicat de Billboard, cele mai populare cinci piese ale lui MJ sunt: Say Say Say, Billie Jean, I'll Be There (piesa cantata in cadrul The Jackson 5), Beat It si Rock With You.

Vezi aici un top 50 al celor mai apreciate piese interpretate de Michael Jackson.