Formatia germana Rammstein a fost premiata duminica, 27 iunie, pentru vanzarile albumului Love Is For All in Romania si Bulgaria, informeaza acasa.ro.

RammsteinFoto: myspace.com/rammstein

Trupa a concertat duminica in cadrul celei de-a treia zile a festivalului Sonisphere, ca headliner. Un articol si o fotogalerie de la eveniment gasiti aici.

Cu putin timp inainte de concertul de la Romexpo, cei sase membri Rammstein au primit, din partea Universal Music Romania, Discul de Platina pentru vanzarile albumului Liebe ist fur alle da (Love Is For All) pe teritoriile Romaniei si Bulgariei.

Liebe ist Für Alle Da (Love Is For All), noul disc al trupei Rammstein, nu a mai fost plasat "la vedere" in magazinele din Germania incepand cu 11 noiembrie 2009, din cauza elementelor de sadomasochism, care s-a considerat ca ar putea dauna copiilor.

Printre exemplele oferite de oficialii germani pentru justificarea deciziei s-au numarat piese ca Ich Tue Dir Weh (I Want to Hurt You), Pussy (care ar incita, se pare, la relatii sexuale neprotejate, in ciuda pericolului reprezentat de SIDA) sau chiar coperta albumului, care il arata pe chitaristul Richard Kruspe cu o femeie mascata, care sta in genunchi.

De asemenea, au fost invocate versuri ca: "Bites, kicks, heavy blows, nails, pincers, blunt saws - Tell me what you want".

Ca urmare a deciziei luate de Departamentul Media din Germania, albumului nu i s-a mai facut reclama si nu a mai fost pus la vedere, pentru a nu le oferi acces copiilor si tinerilor sub 18 ani.

Interpretarea live a piesei Ich Tue Dir Weh a fost de asemenea interzisa in Germania, trupa fiind amenintata cu o amenda substantiala daca ar fi inclus cantecul in setlistul concertelor.

Luna aceasta, discul trupei, precum si single-ul Ich Tu Dir Weh au primit dreptul de a-si comercializa materialele in varianta lor necenzurata.