Tiger Woods a ajuns la o intelegere de divort cu sotia sa, Elin Nordegren: celebrul jucator de golf nu va avea voie sa-si lase iubitele in apropierea celor doi copii ai cuplului, iar fostul fotomodel suedez va primi o suma record de 750 de milioane de dolari, relateaza tabloidul britanic The Sun.

Tiger WoodsFoto: Reuters

"Elin este disperata sa-si protejeze copiii de latura afemeiata a tatalui lor. Principala temere a lui Tiger este ca fosta sa sotie va povesti despre modul in care a inselat-o, acum, cand si-a reconstruit reputatia", a povestit un prieten al celor doi.

Tiger Woods va avea voie sa-si prezinte iubita copiilor, Sam, o fetita de trei ani, si Charlie, un baietel de un an, doar in cazul in care se va casatori cu aceasta.

Elin a reusit sa obtina dublul sumei solicitate initial dupa ce avocatii sai au dovedit ca averea lui Tiger Woods, in varsta de 34 de ani, este mult mai mare decat se credea initial, respectiv un miliard de dolari.

In schimbul banilor, Elin Nordegren, in varsta de 30 de ani, nu are voie sa vorbeasca niciodata in public despre amantele starului mondial al golfului.

"Pretul acestei sume uriase este tacerea ei: fara interviuri, fara carti publicate, fara aparitii TV despre aceasta poveste, pentru tot restul vietii sale - chiar daca Tiger moare primul - sau pierde foarte multi bani".

Elin ramane cu casa din Windermere, Florida, si o proprietate din zona, alaturi de apartamentul din Stockholm si ferma de pe o insula suedeza.

Tiger pastreaza in schimb proprietatea de pe Jupiter Island, Florida, si apartamentul din Los Angeles.

"Toate actele sunt semnate. Elin este pregatita sa depuna cererea de divort la tribunalul din Orlando" in urmatoarea saptamana, a precizat sursa citata.