(P) Trupa Iron Maiden are milioane de fani in toata lumea. Indiferent de varsta, cei ce iubesc muzica lui Iron Maiden ar face orice sacrificii ca sa ii vada pe greii heavy metalului mondial.

Roberta, fan Iron MaidenFoto: Imagistica

Va prezentam astazi povestea unui mare fan mic inrait al trupei britanice care nu va lipsi de la concertul organizat pe 15 august la Cluj (pret bilet - 100 lei pe www.servuscluj.ro).

Roberta Anastasia are 6 ani si in toamna va pasi pentru prima data pragul scolii, ceea ce o entuziasmeaza foarte mult. E o fetita adorabila care, aidoma altor copii, obisnuieste sa isi coafeze papusile, sa mazgaleasca cu creioane colorate toate locurile albe pe care le intalneste si sa stea mai mult decat trebuie in fata calculatorului.

Pasiunea cea mai mare a Robertei este insa muzica de calitate. Iar aici nu e loc de discutii prea multe: Roberta a ascultat Iron Maiden inca din burta mamicii si, chiar daca era de-o schioapa, topaia de bucurie atunci cand tatal ei ii punea la televizor concertele trupei pe care o iubeste atat de mult.

Are piese preferate: Fear of the Dark, 2 Minutes to Midnight, The Trooper, Run to the Hills, Moonchild, Revelations, Iron Maiden, Sign of the Cross, Rime of the Ancient Mariner, Hallowed Be Thy Name. Se descurca binisor cu refrenurile si incet-incet se prind si versurile de ea.

"Abia astept sa vin la Cluj sa il vad pe Bruce Dickinson", se bucura Roberta care va veni pe 15 august la Cluj insotita de tatal ei tocmai de la Arad.

  • Nota: Parintii copilului si-au dat acordul pentru publicarea fotografiei