Cu ocazia festivalului Ciuc Summer Fest, ce se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti, elevii si studentii pot cumpara bilete la un pret “de criza”: 75 de lei pentru Gazon B, 145 de lei pentru Gazon A si 200 de lei pentru un bilet cu loc la Tribuna, informeaza organizatorii.

Aceasta noua categorie de bilete la pret redus va fi disponibila doar miercuri, 14 iulie, la casele de bilete de la intrarea in complexul Zone Arena. Fiecare elev sau student poate achizitiona maxim patru bilete, indiferent de categoria de pret, numai pe baza legitimatiei de student sau a carnetului de elev vizat.

Dupa succesul campaniei de reduceri desfasurata inaintea concertul Bob Dylan, am luat decizia de a implementa acelasi sistem de reduceri pentru elevi si studenti si pentru Ciuc Summer Fest, informeaza Emagic.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti avandu-i ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, celor trei alaturandu-se si numeroase nume autohtone precum Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.

Celelalte categorii de bilete pot fi achizitionate in continuare online de pe www.myticket.ro, din Libraria Carturesti Verona si din reteaua magazinelor Diverta, la diferite categorii de pret in functie de distanta fata de scena: 90 lei, 160 lei si 220 lei. De asemenea, in zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.

Zone Arena se afla pe Bd. Barbu Vacarescu, nr. 313-321, sector 2. ​