RadarOnline.com a dat publicitatii, luni, o noua inregistrare audio in care actorul Mel Gibson foloseste afirmatii rasiste la adresa fostei sale prietene si afirma ca aceasta "a meritat" sa fie lovita, transmite New York Post. Aceasta este a doua inregistrare audio data publicitatii in care Gibson este auzit insultandu-si prietena. Actorul risca pana la patru ani de inchisoare daca este gasit vinovat de violenta domestica.

Grigorieva si Gibson, cand erau fericitiFoto: Reuters

Asculta aici dialogul dintre Gibson si Grigorieva. Atentie, limbaj obscen!

In inregistrare, Oksana Grigorieva (40 de ani) este auzita cum il intreaba pe Gibson (54 de ani) de ce a lovit-o: "Ce fel de om e asta? Sa loveasca o femeie atunci cand ea tine un copil in brate? Spargandu-i doi dinti? Ce fel de om e acesta?" Gibson replica: "Oh, esti furioasa acum? Stii ce, ai meritat-o, la naiba!".

Gibson o acuza pe fosta sa prietena ca "nu ii pasa" si o ameninta ca va trece sa o vada spunand ca "am suficienta energie sa trec pe acolo si o voi face. Asculta-ma, la dracu".

Actorul repeta de cate ori ca Grigorieva "nu are suflet", iar atunci cand femeia spune ca el are nevoie de tratament medical, Gibson exclama: "Am nevoie de o femeie, nu de o pustoaica nenerocita".

"Iti trebuie o bata in cap", ameninta Gibson.

Inregistrarea data publicitatii luni este a adoua pe care RadarOnline.com o scoate la suprafata. Vineri, site-ul a prezentat o caseta in care Gibson ii spune fostei prietene, printre altele: "Apari in public, iar lucrul acesta este o rusine pentru mine. Arati ca o catea in calduri. Si daca vei fi violata de o banda de negri, va fi doar vina ta!".

Site-ul a relatat ca politistii au cerut inregistrarile audio si ca au deschis o ancheta. O importanta deosebita ar putea avea marturia unui dentist, caruia Grigorieva i-a spus ca Gibson i-a rupt doi dinti.

RadarOnline.com a scris ca, atunci cand era insarcinta anul trecut, Grigorieva ar fi semnat un contract de concubinaj cu Gibson care o impiedica sa solicite vreun cent din averea actorului. Contractul prevede ca starul sa ofere ajutor financiar doar pentru fetita lor in varsta de opt luni, Lucia. Grigorieva sustine insa ca a semnat sub presiune si pune la indoiala legalitatea contractului.

Gibson si Grigorieva, o cunoscuta pianista, isi disputa in prezent la tribunal custodia fetei. Actorul risca pana la patru ani de inchisoare daca va fi gasit vinovat de violenta domestica si lovire, pentru un incident petrecut la 6 ianuarie. Prietenii actorului sustin insa ca el a incercat doar sa o impiedice pe Grigorieva sa o scuture pe fetita.