Un nou clip-parodie dupa Telephone, celebra piesa interpretata de Lady Gaga si Beyonce, a aparut luna aceasta pe internet, inregistrand aproape un milion de vizualizari pe YouTube.

parodie TelephoneFoto: Captura Youtube.com

“Este extraordinara, poate chiar mai buna decat originalul”, a scris Lady Gaga despre parodia Telephone (The Office Version), pe contul sau de Twitter.

Videoclipul piesei cantate in duet de Lady Gaga si Beyonce a devenit un adevarat hit pe Internet, fiind considerat succesorul celebrei melodii Thriller a lui Michael Jackson, dupa cum scria in martie presa internationala.

La doar o zi de la lansare, cantecul Telephone fusese accesat deja de peste 7.200.000 de ori pe site-ul YouTube, pentru ca in prezent clipul sa aiba aproape 80 de milioane de vizualizari.

De la lansarea originalului in luna martie, au fost create mai multe parodii care au devenit adevarate virale pe Internet. O versiune Key of Awesome a lui Telephone a inregistrat peste 10 milioane de vizualizari de la aparitia sa in urma cu patru luni.

De asemenea, in aprilie, un grup de soldati americani stationati in Afganistan a realizat in timpul liber o varianta proprie a celebrului si controversatului videoclip al melodiei Telephone. Remake-ul a adunat si el peste 5,6 milioane de vizualizari.