Formatia Guns N' Roses a parasit scena de la arena O2 din Dublin (Irlanda), dupa ce un spectator a aruncat cu o sticla in Axl Rose. Artistul a intrerupt concertul in huiduielile publicului, informeaza Metalhead.ro, citand Entertainment.ie. Weekendul trecut, Axl a refuzat sa paraseasca scena festivalului Reading (UK), iar la sfarsitul concertului de la Leeds a adresat injurii la adresa organizatorilor, care intrerupsesera curentul.

Urcati pe scena O2 din Dublin la peste o ora (22:25) dupa finalul concertului Danko Jones (trupa din deschidere), membrii Guns N' Roses au fost intampinati cu ostilitate de fani.

In timpul piesei Welcome To The Jungle, mai multe persoane din public au inceput sa arunce cu sticle si pahare de bere in Axl Rose, determinand reactia solistului: "Treaba sta in felul urmator: inca o sticla si plecam acasa."

Concertul a continuat pentru inca trei piese, pentru ca apoi o noua sticla sa fie aruncata in directia lui Axl. Formatia a parasit scena la ora 22:50.

Dupa ce initial au anuntat ca exista o serie de probleme tehnice, organizatorii au asigurat publicul ca vor incerca sa readuca trupa pe scena si au promis ca vor reveni cu un nou anunt, in maxim un sfert de ora. Inchiderea luminilor pe scena in jurul orei 23:10 i-a facut pe fani sa paraseasca arena. Formatia Guns N' Roses s-a intors pe scena in jurul orei 11.25, in fata unui public foarte redus numeric si "iritat".

Nu este pentru prima oara cand Guns N' Roses intampina probleme in cadrul turneului actual.

La sfarsitul saptamanii trecute, Axl a refuzat sa paraseasca scena in cadrul concertelor de la Reading si Leeds 2010, in semn de protest fata de decizia organizatorilor de a intrerupe curentul.

La Reading, pe 27 august, Guns N' Roses a intarziat o ora, desi trupa fusese avertizata ca nu va fi lasata sa cante dupa ora 23:30.

Cu toate ca sunetul a fost taiat (exceptie au facut tobele), membrii trupei au revenit pe scena, iar Axl a vorbit cu publicul si a cantat prin intermediul unui megafon vreme de 5 minute.

La Leeds, pe 29 august, Axl Rose le-a spus fanilor ca organizatorii si-au incalcat promisiunea de a lasa trupa sa cante pana la miezul noptii.

Solistul Guns N' Roses le-a declarat razboi organizatorilor, fara a-si prezenta insa scuzele pentru intarzierea de jumatate de ora: "We come here to play for you but the cops and the promoters wanna f*** us in the a**. [...] Be safe, good night and to all the cops and promoters - f*** you." In 2002, tot la Leeds, Guns N' Roses a inceput concertul cu trei ore intarziere.

Reading si Leeds sunt festivaluri pereche, ce au loc in ultimul weekend din august. Formatiile participante in cadrul unei editii concerteaza in ambele locuri, in zile diferite.

Guns N' Roses va concerta in Romania pe 21 septembrie, la Romexpo, in cadrul Chinese Democracy World Tour.

Bilete:

  • VIP - tribuna, cu preturi intre 266,3 lei si 298,2 lei, in functie de pozitionare (biletele VIP au fost suplimentate)
  • Golden Circle - in fata scenei, la pretul de 191,7 lei
  • Normal Circle - la pretul de 127,8 lei

Tichetele se vor pune in vanzare in exclusivitate prin Eventim si se vor putea cumpara din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro.​