​Sebastian Bach, fostul solist al grupului Skid Row, a explicat in cadrul unei emisiuni radio motivele pentru care Axl Rose ii lasa pe fani sa astepte la fiecare concert Guns N' Roses, scrie blabbermouth.net. La inceputul anului, Sebastian l-a salvat pe Axl Rose de un spectator care scosese un cutit in timpul unui spectacol.

Axl RoseFoto: myspace.com/gunsnroses

In cadrul interviului, Sebastian Bach a vorbit despre prietenul sau, Axl, si despre faptul ca presa nu prea scrie articole favorabile la adresa solistului Guns N' Roses.

"Nimeni nu m-a ajutat in cariera muzicala ca Axl Rose", a marturisit fostul solist Skid Row si a explicat de ce Axl urca pe scena cu intarziere, nemultumindu-i pe fani.

"Toti au teorii legate de faptul ca el se comporta in felul asta. De fapt nu e mare mister aici. Mi-a spus ca sursa pentru toata aceasta nebunie este vocea. Este de datoria lui sa cante asa si uneori ii vine greu sa atinga acele sunete.

Nu este usor sa canti la acele tonalitati. Face tot ce poate, iar uneori ii trebuie chiar si 45 de minute ca sa-si incalzeasca vocea si sa cante Sweet Child O' Mine."

La inceputul acestui an, Sebastian Bach a ajutat la imobilizarea unui spectator care scosese un cutit in timpul unui concert Guns N' Roses. "Nimeni nu se apropie de omul meu, Axl Rose, cu un cutit in mana", a declarat Sebastian despre acel incident.

Fostul solist al trupei Skid Row va concerta in deschiderea concertelor Guns N' Roses pe care trupa lui Axl Rose le va sustine in Marea Britanie, in octombrie.

Guns N' Roses va concerta si in Romania, pe 21 septembrie, la Romexpo, in cadrul Chinese Democracy World Tour.

Pana in prezent, turneul mondial a generat mai multe intamplari neplacute pentru trupa si fani: in ultimul weekend din august, Axl Rose a refuzat sa paraseasca scena festivalului Reading (UK), iar la sfarsitul concertului de la Leeds a adresat injurii la adresa organizatorilor, care intrerupsesera curentul. Cateva zile mai tarziu, formatia a parasit scena de la arena O2 din Dublin (Irlanda), dupa ce un spectator a aruncat cu o sticla in Axl.

De asemenea, in luna martie, show-ul pe care formatia Guns N' Roses ar fi trebuit sa-l sustina pe Stadionul Apoteose din Rio de Janeiro a fost anulat dupa ce scena s-a prabusit din cauza ploilor abundente.