Un judecator din Los Angeles a emis vineri un ordin de restrictie, la cererea lui Leonardo DiCaprio, pe o perioada de trei ani impotriva Liviei Bistriceanu, o femeie originara din Romania care traieste la Chicago si care il hartuia pe actor, pretinzand ca este sotia sa si ca ii poarta copilul, relateaza Daily Telegraph. Timp de trei ani, Bistriceanu trebuie sa stea la cel putin 91,44 metri (100 iarzi) distanta de DiCaprio.

Femeia in varsta de 41 de ani, care a fost internata de doua ori pentru probleme psihice, primise la sfarsitul lunii august un ordin de restrictie temporar.

Cererea lui Leonardo DiCaprio catre instanta a inclus declaratii de la actor si de la echipa sa de securitate, potrivit carora Livia Bistriceanu a calatorit de la Chicago la Los Angeles, de cel putin doua ori, incercand sa-l intalneasca pe actorul american, la el acasa si la biroul lui. Ea a refuzat sa paraseasca proprietatile si a avut un comportament agresiv.

Actorul a mai declarat: Livia Bistriceanu "a dorit in mod evident sa aiba contact fizic cu mine, indiferent de consecinte".

DiCaprio a mai spus ca nu s-a intalnit niciodata cu Livia Bistriceanu, dar ea i-a trimis numeroase scrisori scrise de mana. Unele dintre scrisori au fost anexate la cererea actorului de ordin de restrictie.

Una dintre scrisori include salutul, "Dragul meu sot, Leo", si contine afirmatii ale lui Bistriceanu care spune ca DiCaprio este tatal copilului ei, Iisus.

De asemenea, intr-una dintre scrisori, citata de dailymail.co.uk, Livia Bistriceanu scrie: "Mi-ai scris cu doi ani in urma ca ma iubesti si ca nu iubesti o alta femeie. Ai spus ca o sa vorbim curand, dar au trecut deja doi ani si inca nu vrei sa vorbesti cu mine. De ce?".

Intr-o alta scrisoare, citata de aceeasi sursa, femeia spune: "Vrei sa fii cu mine in realitate si sa fii tatal lui Iisus? Ti-am explicat ca eu nu pot sa fiu cu cineva virtual. Trebuie sa am un tata real pentru Iisus".

Livia Bistriceanu are 41 de ani, este originara din Romania si traieste cu parintii ei intr-un mic apartament din Chicago, potrivit dailymail.co.uk.

Citat de aceeasi sursa, tatal Liviei Bistriceanu, Ilie, care nu vorbeste bine limba engleza, a spus despre fiica lui: "Ea nu e bine in cap. Sta mai mult pe internet decat vorbeste cu mine sau cu mama ei".

Actorul american Leonardo DiCaprio (35 de ani) are o relatie cu top modelul Bar Rafaeli. El a recunoscut recent ca nu este sigur ca se va casatori vreodata, deoarece a vazut prea multe casnicii in jurul sau destramandu-se, potrivit unor informatii publicate in 15 august pe contactmusic.com.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996.

In ultima vreme, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca in curand rolul celui de-al 26-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. In plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viata la fel de interesanta ca a personajului sau.

Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat recent in cinematografe.