Elizabeth Gitenstein, sotia ambasadorului SUA in Romania, a enumerat miercuri cateva dintre calitatile Capitalei Romaniei: "Viata culturala este fascinanta, mancarea este incredibila, iar oamenii sunt extrem de primitori", scrie Mediafax.ro.

Elizabeth Gitenstein Foto: Codrin Prisecaru

Aflata in vizita la complexul educational Lauder Reut alaturi de sotul ei, Elizabeth Gitenstein a marturisit ca, de la sosirea in Romania, cel mai dor ii este de nepotii sai, dar ca este incantata sa locuiasca in Bucuresti.

"Cel mai dor imi este de nepoti. Avem trei copii si, pana acum, doi nepoti. Dar fiica mea mai mare este insarcinata cu gemeni. (...) De ei imi este teribil de dor. Asa ca, daca as putea micsora distanta pana la ei, ar fi extraordinar. Insa sunt absolut incantata sa fiu aici, la Bucuresti. Viata culturala este fascinanta, mancarea este incredibila, iar oamenii sunt extrem de primitori", a spus ea.

Elizabeth a precizat ca a invatat limba romana si ca este incantata sa observe ca tinerii romani sunt interesati de munca de voluntariat.