Pamela Anderson a ajuns in Romania vineri dupa-amiaza, in jurul orei 16:00, pentru a participa la petrecerea Royal Candy, un eveniment Playboy programat vineri seara, de la ora 22:00, la Palatul Snagov, anunta Mediafax. Pamela Anderson a sosit la Bucuresti de la Londra, cu un avion al British Airways care a aterizat pe Aeroportul "Henri Coanda". Vedeta americana si staff-ul sau au parasit aeroportul Otopeni cu trei masini, fara ca Pamela Anderson sa dea vreo declaratie presei.

Pamela AndersonFoto: AGERPRES

Pamela Anderson va petrece o zi in Romania, ea urmand sa paraseasca tara nostra sambata, cu destinatia Statele Unite. Pamela Anderson va petrece trei ore la Palatul Snagov, alaturi de invitatii la petrecere. Potrivit organizatorilor, ea va veni insotita la petrecere de zece din cele mai apreciate playmates din Europa.

Playboy Mansion Revisited este o petrecere dedicata exclusiv barbatilor, organizata pentru prima data in Romania, dupa conceptul celei din SUA, potrivit organizatorilor.

In varsta de 43 de ani, Pamela Anderson este actrita si fotomodel, fiind cunoscuta in special pentru rolurile din serialele de televiziune "Mesterul casei", "Baywatch" si "V.I.P.". Ea a fost desemnata Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy. De asemenea, Pamela Anderson este o infocata sustinatoare a drepturilor animalelor.