Cantaretul Elton John (63 de ani) si partenerul sau de viata, David Furnish (48 de ani) au devenit parintii unui baietel, nascut de o mama surogat, in prima zi de Craciun, intr-o clinica din California - a anuntat purtatorul de cuvant al cuplului, citat de Reuters. Bebelusul se numeste Zachary Jackson Levon Furnish-John si este primul copil al starului britanic si al producatorului canadian David Furnish. "Suntem niste parinti mandri si fericiti." - au declarat cei doi, care au o relatie de la inceputul anilor 1990.

Elton John in Piata ConstitutieiFoto: Hotnews

Anul trecut, John si Furnish au incercat sa adopte un copil orfan bolnav de SIDA, originar din Ucraina. Atunci, artistul declara: "David a vrut intotdeauna sa adoptam un copil, insa eu nu am fost de acord pentru ca am 62 de ani (n.r. interviul a fost acordat in 2009) si nu ar fi corect pentru copil, din cauza calatoriilor mele si a vietii pe care o duc".

Cantaretul britanic a mai spus ca, in ciuda deciziei de a nu adopta un copil, micutul pe care l-a intalnit in Ucraina i-a atras atentia. Cu toate acestea, cuplul nu l-a putut adopta pe baietel, din cauza legislatiei din aceasta tara.

Elton John a sustinut doua concerte la Bucuresti: primul, pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni, iar al doilea spectacol a avut loc pe 5 iunie, in Piata Constitutiei.