Actorul american Michael Douglas a declarat, intr-un interviu pentru televiziunea NBC, ca este aproape vindecat de cancer la gat. El a explicat ca tumoarea a disparut, insa mai trebuie sa faca inca teste lunare pentru a se asigura ca este vindecat definitiv. Michael Douglas (66 ani) a fost diagnosticat cu aceasta boala in luna august a anului trecut. Actorul a inceput imediat chimioterapia si radioterapia.

Michael DouglasFoto: Reuters

Douglas a precizat ca acum "mananca cat sapte" pentru a recupera cele 15 kilograme pe care le-a pierdut in urma tratamentului. "Tatal meu are 94 de ani. Ma simt bine cu genele mele. Dar am intrat clar in actul al treilea. Sunt mai constient de timpul care imi ramane de trait si de modul in care doresc sa-l petrec" - a mai precizat actorul, potrivit agentiilor internationale de presa.

"Afectiunea venita din partea familiei, a prietenilor si a fanilor m-a impresionat mai mult decat mi-am imaginat" - a subliniat celebrul actor.

De altfel, Michael Douglas a fost suprins, recent, de reporterii de la Dailymail in timp ce practica surfing, in timpul unei vacante petrecute in Hawaii alaturi de sotia sa, actrita Catherine Zeta-Jones, si cei doi copii, Dylan Michael (10 ani) si Carys Zeta (7 ani). Potrivit jurnalistilor, actorul arata ca un barbat perfect sanatos.

Pe parcursul anului trecut, Catherine Zeta-Jones a refuzat o multime de oferte de munca tentante, pentru a-si putea sustine moral sotul pe parcursul tratamentului. Michael Douglas a anuntat ca intentioneaza sa revina la lucru in acest an, in rolul celebrului si extravagantului pianist Liberace.