Politistii au fortat, vineri, intrarea in vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, dupa ce omul de afaceri a refuzat sa o predea pe fiica Irina sotiei sale, Monica. Executorul judecatoresc a discutat circa doua ore cu Irinel, care nu a semnat procesul verbal. Monica Columbeanu a fost tinuta doua ore la poarta de milionarul de la Izvorani, insa intr-un final a plecat cu Irina de pe domeniu.

Monica s-a prezentat vineri la proprietatea din Izvorani, pentru a-si lua fetita. Ea a fost insotita de executorul judecatoresc si de politisti. Irinel Columbeanu nu a permis accesul in vila decat a executorului judecatoresc, refuzand insa sa predea copilul. Potrivit declaratiilor avocatilor Monicai Columbeanu, omul de afaceri nu a vrut sa semneze procesul verbal.

Dupa ce poarta domeniului a fost deschisa de un lacatus adus de executor judecatoresc, Monica Columbeanu a luat-o la fuga spre locuinta. Avocatul Ionut Dojana, care o reprezinta pe Monica, a afirmat ulterior ca fetita "a fost extrem de bucuroasa sa-si vada mama", ca "a sarit si a imbratisat-o".

Dojana a adaugat ca, in momentul cand Monica si oamenii legii au patruns in locuinta, "Irinel a incercat sa ascunda copilul", informatie dezmintita de avocatul lui Irinel Columbeanu.

Potrivit declaratiilor avocatilor, Irinel Columbeanu risca inchisoare sau amenda din cauza ca s-a opus indeplinirii deciziei judecatoresti legata de incredintarea fetitei.

Monica a mers la Izvorani cu politia:

Joi, instanta Judecatoriei Buftea a decis ca Monica Columbeanu isi poate lua fiica de la resedinta sotului ei, de la Izvorani, cu executor judecatoresc, cererea femeii de executare silita a deciziei de incredintare a copilului fiind admisa.

Tribunalul Bucuresti a decis, pe 4 aprilie, ca Irina Columbeanu sa ii fie incredintata temporar mamei ei, admitand astfel recursul acesteia fata de decizia Judecatoriei Buftea, care daduse fetita in grija tatalui, pana la solutia definitiva privind divortul. Irinel Columbeanu va trebui sa ii plateasca Monicai, lunar, suma de 2.000 de lei, pentru ingrijirea fetitei.

Dupa data de 4 aprilie, Monica Columbeanu a fost de mai multe ori la casa din comuna ilfoveana Izvorani a sotului ei pentru a o lua pe Irina, insa nu a putut vorbi cu Irinel Columbeanu si nu a fost niciodata primita pe proprietatea acestuia. Procesul de divort al sotilor Columbeanu este judecat de o instanta a Judecatoriei Buftea, urmatorul termen fiind fixat pe data de 2 mai.