Sila Sahin, o tanara din Berlin de 25 de ani, de origine turca, a fost privita pana acum ca un bun exemplu despre modul in care o fata musulmana moderna ar trebui sa se comporte intr-o societate multiculturala, scrie Daily Mail.

O actrita de succes care a jucat in telenovela germana Good Times, Bad Times, si-a incantat pana acum fanii si si-a facut mandra familia. Dar ultimul ei gest a socat unii fani si i-a infuriat pe membrii familiei.

Pozand provocator pe coperta revistei Playboy cu unul dintre sani la vedere, Sila Sahin pare sa trimita un mesaj foarte clar conservatoarei sale familii de origine turca.

"Am facut-o pentru ca am vrut sa fiu in sfarsit libera", a spus ea. "Aceste fotografii sunt o eliberare de restrictiile din copilaria mea."

Familia ei, dupa cum era de asteptat, a reactionat cu groaza iar mama ei a intrerupt orice legatura cu actrita.

Sahin este prima femeie de origine turca, ce a acceptat sa "se dezbrace" pentru coperta Playboy.

Intr-adevar, in textele care insotesc fotografiile revelatoare, tanara spune ca se simte "ca o Che Guevara".

"Educatia mea a fost conservatoare," a spus ea pentru Playboy. "Intotdeauna mi s-a spus ca tu nu trebuie sa iesi, tu nu trebuie sa fii atat de atractiva, tu nu trebuie sa ai prieteni de sex masculin".

"Intotdeauna am respectat ceea ce imi spuneau oamenii. Ca urmare am dezvoltat o dorinta extrema de libertate. Ma simt ca Che Guevara. Am sa fac tot ce vreau, altfel e ca si cand as fi asemenea moarta".