Cristi Tabara a fost audiat de politistii Sectiei 21 dupa ce, in noaptea de joi spre vineri, a avut o altercatie in trafic cu un fotograf despre care a spus ca il fotografia insistent, cel din urma depunand plangere pentru ca realizatorul TV i-ar fi luat cu forta cardul de memorie al camerei, relateaza Mediafax.

Cristi TabaraFoto: Agerpres

Fotograful implicat in incident a depus o plangere in scris la politie, ofiterii sesizandu-se si din oficiu in urma apelului barbatului la 112, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca.

Sesizarile au fost conexate, in prezent facandu-se cercetari in dosar.

Atat Cristi Tabara, realizator TV si director al Departamentului Film al TVR, cat si fotograful au fost audiati de politisti pentru a se stabili in ce conditii s-a produs incidentul.

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca Tabara a sustinut in declaratia sa ca fotograful l-a sicanat in trafic si ca il fotografia insistent. Pe de alta parte, fotograful a depus plangere pentru ca Tabara i-ar fi luat cu forta cardul de memorie al camerei.

Potrivit surselor citate, incadrarea juridica a cauzei, care urmeaza sa fie stabilita de politisti, nu poate fi talharie, asa cum a cerut fotograful, ci cel mult de furt.

In aceasta cauza au mai fost identificati martori, care vor fi si ei audiati.