​Cantareata Amy Winehosue nu a consumat droguri in ziua mortii sale, este concluzia raportului toxicologic dat publicitatii marti de purtatorul de cuvant al vedetei, intr-un comunicat, potrivit Reuters. El a admis ca in organismul cantaretei au fost gasite urme de alcool, insa nu a putut preciza daca acesta a jucat vreun rol in decesul lui Amy Winehouse.

Amy WinehouseFoto: Reuters

Familia cantaretei asteapta rezultatele finale ale anchetei oficiale, asteptate la sfarsitul lunii octombrie.

Amy Winehouse (27 de ani) a fost gasita fara suflare, pe 23 iulie, in apartamentul sau din Londra. Presa britanica a speculat la acea vreme ca ar fi fost vorba despre o supradoza, insa politia londoneza a calificat zvonurile drept "nepotrivite".

In varsta de doar 27 de ani, Amy Winehouse se lupta, de cativa ani, cu dependenta de alcool si droguri. In vara aceasta, artista a fost nevoita sa isi anuleze un turneu european (care includea si un concert in Romania, pe 15 august), dupa ce in urma cu o luna a fost huiduita de spectatori la concertul de la Belgrad, unde a urcat beata pe scena.

Amy Winehouse lucra in aceasta perioada la cel de-al treilea album al sau. Solista marturisea in primavara acestui an, pe site-ul sau, ca "Nu stim inca cum vor suna piesele, sau despre ce vor fi versurile. Dar, fiti siguri, va face, inca o data, lumea sa se ridice in picioare si sa asculte".