Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet​

INTERVIU Chef Eddy Seys - Imaginea nevazuta a fenomenului „Haute-cuisine“

de Constantin Baches     StyleReport.ro
Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:19 Life | Style Report


Biban cu sparanghel
Foto: Constantin Baches
Am ajuns in bucataria lui Eddy Seys pentru a intelege mai bine ce inseamna gastronomie franceza. Am descoperit in schimb o viziune completa despre ce si cum se gateste in lume, din Franta in India, de la bordul unui submarin atomic pana in bucataria unui boutique hotel din Romania.


Citeste mai multe despre   







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1795 vizualizari




ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Cum poți să scoți din sărite un polițist
Un polițist stă într-o intersecție din Capitală. Apare un șofer și trece pe roșu. Polițistul nimic. Acelasi șofer parchează lângă el neregulamentar. Polițistul nimic. Șoferul se dă jos din mașină și scuipă în direcția polițistului. Nimic...
Bancul zilei: Sfaturi pentru o viață sănătoasă la birou
- Rodica, ar trebui sa inchizi fereastra cand intri in biroul directorului. - De ce? - Presupun ca acolo e..
Bancul zilei: Cum dispare rapid durerea de cap
– Alo , Ioane hai la o bere la barul din colt. – Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by