Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet​

INTERVIU Chef Eddy Seys - Imaginea nevazuta a fenomenului „Haute-cuisine“

de Constantin Baches     StyleReport.ro
Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:19 Life | Style Report


Biban cu sparanghel
Foto: Constantin Baches
Am ajuns in bucataria lui Eddy Seys pentru a intelege mai bine ce inseamna gastronomie franceza. Am descoperit in schimb o viziune completa despre ce si cum se gateste in lume, din Franta in India, de la bordul unui submarin atomic pana in bucataria unui boutique hotel din Romania.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1800 vizualizari


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: În ce mai crede un bărbat dezamăgit de politică
Doi prieteni stau de vorba la o bere. Unul dintre ei îi spune celuilalt: - Sunt dezamăgit de politică din zilele noastre! Singurele partide în care mai cred, sunt...
Bancul zilei: Gusturile muzicale nu se discută
Profesoru-i întreabă pe elevi dacă sunt fani manele. Toți ridică mâna, cu excepția unuia.Profesorul: - De ce nu ești fan manele? Elevul explică: - Îmi place jazz-ul. Fiindcă mama e fan jazz, tata e fan jazz...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by