Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet​

INTERVIU Chef Eddy Seys - Imaginea nevazuta a fenomenului „Haute-cuisine“

de Constantin Baches     StyleReport.ro
Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:19 Life | Style Report


Biban cu sparanghel
Foto: Constantin Baches
Am ajuns in bucataria lui Eddy Seys pentru a intelege mai bine ce inseamna gastronomie franceza. Am descoperit in schimb o viziune completa despre ce si cum se gateste in lume, din Franta in India, de la bordul unui submarin atomic pana in bucataria unui boutique hotel din Romania.


Citeste mai multe despre   





Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.


















1793 vizualizari




ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Diferența dintre stres, teamă și panică
Diferența dintre stres, teamă și panică: Stres: nevasta e gravidă;
Bancul zilei: Olteanul aude de coronavirus
Un oltean se întoarce de la spital, unde a auzit că un pacient a fost depistat cu coronavirus. Se întoarce înapoi în sat și se duce la gardul vecinului să-l întrebe:
Bancul zilei: Alegeri bine gândite
Intră un tip într-un sex-shop și, după ce se tot învârte în jurul unei păpuși gonflabile vreo 15 minute, îl întreabă pe vânzător: – Când e fabricată ? Vânzătorul verifică în calculator și îi....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by