Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
StyleReport.ro - Gourmet​

INTERVIU Chef Eddy Seys - Imaginea nevazuta a fenomenului „Haute-cuisine“

de Constantin Baches     StyleReport.ro
Miercuri, 31 octombrie 2012, 11:19 Life | Style Report


Biban cu sparanghel
Foto: Constantin Baches
Am ajuns in bucataria lui Eddy Seys pentru a intelege mai bine ce inseamna gastronomie franceza. Am descoperit in schimb o viziune completa despre ce si cum se gateste in lume, din Franta in India, de la bordul unui submarin atomic pana in bucataria unui boutique hotel din Romania.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1800 vizualizari


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Noul salut la modă din iarna lui 2021
Iarna lui 2021: Se întalnește gazul cu electricitatea în iarna anului 2021: - Salut...
Bancul zilei: Dedicare totală pentru Parlamentul și guvernul tău
Un reporter îi ia un interviu unui tip de pe stradă.- Dumneavoastră ați munci gratis pentru un ministru?- Sigur că da!- Dar pentru un senator?- Fără îndoială!- Și pentru un deputat?
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by