Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Pivnta de pe fundul oceanului. Producatorii de vin testeaza pastrarea vinului in apa sarata a Oceanelor

de Dragos Aliciu     StyleReport.ro
Marţi, 26 februarie 2013, 9:07 Life | Style Report


Cele 48 de sticle de Cabernet Sauvignon au fost scufundate cu ajutorul scafandrilor
Foto: Mira Winery
Un producator de vin american a pus la pastrare 48 de cutii de Cabernet Sauvignon in apa portului Charleston. Metoda de pastrare a bauturii devine din ce in ce mai populara printre producatori dupa ce s-a descoperit ca maturarea in apa sarata a marilor si oceanelor schimba in mod pozitiv gustul vinului. Poate fi apa oceanelor un inlocuitor pentru pivnitele in care se tine de obicei vinul? 








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1265 vizualizari


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by