Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Cum s-a agatat homarul cu clestii de statutul de mancare gourmet

de D.A.     StyleReport.ro
Miercuri, 12 iunie 2013, 14:12 Life | Style Report


Homarul nu a fost dintotdeauna o mancare de lux
Foto: Flickr / The Vault DWF
Pornind de la pret, modul de pregatire si prezentare, homarul are toate ¬coordonatele¬ unei delicatese culinare. In urma cu doar un secol insa, a servi homar intr-un restaurant cu pretentii ar fi fost jignirea suprema atat pentru bucatar cat si pentru client. Ce a determinat saltul?









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1093 vizualizari


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne
Alegeri 2020, sondaj la iesirea de la urne:- Cum ati votat de data aceasta?- Cu masca, cu manusi si cu dezinfectant.- Dar cu cine ati votat?- Am pus stampila pe prima pagina, nu vedeam prea bine din cauza vizierei....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by