Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Cum s-a agatat homarul cu clestii de statutul de mancare gourmet

de D.A.     StyleReport.ro
Miercuri, 12 iunie 2013, 14:12 Life | Style Report


Homarul nu a fost dintotdeauna o mancare de lux
Foto: Flickr / The Vault DWF
Pornind de la pret, modul de pregatire si prezentare, homarul are toate ¬coordonatele¬ unei delicatese culinare. In urma cu doar un secol insa, a servi homar intr-un restaurant cu pretentii ar fi fost jignirea suprema atat pentru bucatar cat si pentru client. Ce a determinat saltul?



Citeste mai multe despre   



















Citește pe Știrile ProTV

VIDEO „Mașina viitorului”, lansată de producătorul rus Kalașnikov. Va atinge 100 de km în șase secunde 

Producătorul rus de armanent Kalaşnikov se lansează pe piaţa auto şi vrea să rivalizeze cu Tesla.

1062 vizualizari




ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Românii la muncă în Italia
Un italian angajeaza 3 romani sa-i vopseasca gardul care imprejmuia casa. Dis-de-dimineata, inainte de a pleca la serviciu, italianul le da celor 3 instructiunile:-Aveti aici 3 galeti de vopsea care va vor ajunge sa vopsiti tot gardul. In bucatarie e mancare, cand o sa va fie foame, va puteti servi. Aaa, era sa uit. Ati vazut...
Bancul zilei: Care este diferența dintre mită și dar?
Care este diferența dintre mită și dar? Un dar este atunci când cel care primește spune: "Mulțumesc!", iar cel care dă spune: "Să nu mai vorbim despre asta!"
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version