Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
​StyleReport.ro - Gourmet

Cum s-a agatat homarul cu clestii de statutul de mancare gourmet

de D.A.     StyleReport.ro
Miercuri, 12 iunie 2013, 14:12 Life | Style Report


Homarul nu a fost dintotdeauna o mancare de lux
Foto: Flickr / The Vault DWF
Pornind de la pret, modul de pregatire si prezentare, homarul are toate ¬coordonatele¬ unei delicatese culinare. In urma cu doar un secol insa, a servi homar intr-un restaurant cu pretentii ar fi fost jignirea suprema atat pentru bucatar cat si pentru client. Ce a determinat saltul?









Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















1093 vizualizari


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Carantina de noapte la Moscova
Moscova, anii '50. Interdictie de iesire intre orele 21 si 6. Doi militieni vad pe unul care se furisa. Unul scoate mitraliera si il impusca....
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by