Jorge Saenz, un fotograf din Paraguay, ne arata minunata calatorie a unor dinozauri prin lume. Este vorba despre niste dinozauri turisti, de jucarie, pe care Saenz ii fotografiaza din anumite unghiuri, apeland la trucuri simple, astfel incat "dinozaurii calatori" sa para reali. In ultimii doi ani Saenz a vizitat impreuna cu dinozaurii sai o mare parte din America Latina.

HotNews.roFoto: Hotnews

Saenz este un fotograf de 57 de ani care locuieste in Paraguay de mai bine de doua decenii. El le-a povestit jurnalistilor de la BuzzFeed ca in urma cu doi ani, atunci cand si-a cumparat IPhone a inceput sa faca zilnic poze pe strazi. Tot atunci si-a facut cont pe Instagram, a postat o fotografie cu Dino, un dinozaur de jucarie care face parte din familia Brachiosauridae si este unul dintre cele mai mari animale care au trait pe Pamant. Fotografia a fost facuta in sufrageria lui Saenz si i-a adus acestuia un numar foarte mare de aprecieri.

Astfel s-a nascut proiectul fotografic "Dinos". In ultimii doi ani, Saenz si dinozaurii sai au calatorit prin foarte multe locuri din America Latina.

Lui Dino i s-au alaturat Dina, Spiny si Brachy, un stegozaur, un spinozaur si un brachinozaur. Brachy este iubita lui Dino.