Peste 50 de designeri români își lansează colecțiile primăvară/vară 2016 într-o ediție exuberantă, plină de viață, care trasează tendințele sezonului, alături de cele mai influente nume din fashion-ul românesc, la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Ana Morodan, Andreea Raicu, Jojo-Cătălina Grama şi Carmen Negoiţă îşi vor expune colecţiile inspirate de stilul şi personalitatea lor, alături de cei mai importanţi designeri români.

Colectiile designerilor romani la Cloud No 9Foto: Afis

“Pentru mine si Gramaldy este ocazia ideala de a ma apropia in adevaratul sens al cuvantului de toti cei ce iubesc frumosul si sunt pasionati mai ales de metale si pietre pretioase si semipretioase. Ne vedem la Cloud! ;)”, spune Jojo Catalina Grama.

“Cred în calitatea şi în valoarea produselor româneşti şi mă bucur că voi avea ocazia să le aduc mai aproape de public prin intermediul Cloud No. 9 Pop-Up Store”, spune fashion blogger-ul Carmen Negoiţă.

Ediția S/S 2016 a Cloud No. 9 Pop-Up Store este susținută de Ana Morodan, iar selecția designerilor este realizată de stilistul Maurice Munteanu: “Într-o perioadă în care moda românească, şi nu numai, traversează o perioadă delicată din punct de vedere economic, ideea unui târg de design mi se pare mai mult decât salutară - reprezintă o formă de luptă împotriva consumerismului, fenomen atât de popular şi agresiv, din păcate, şi stabileşte o relaţie firească între designer şi client. Cloud No. 9 îşi propune, evident, acelaşi lucru, oferind o selecţie coerentă tuturor celor pasionaţi şi interesaţi de traseul design-ului românesc”.

În cadrul Cloud No. 9, stilistul va premia cele mai inspirate ţinute ale celor care vor veni la eveniment. Două dintre câştigătoare vor primi un styling complet, realizat de Maurice Munteanu, cu produse ale expozanţilor care participă la eveniment, iar patru vizitatoare vor primi creaţii semnate de designeri români.

Mai multe detalii despre Cloud No. 9 Pop-Up Store și despre designerii care vor fi prezenți, pe 2 și 3 aprilie, la The Ark (Strada Uranus, nr. 150), pot fi găsite pe www.facebook.com/cloud9magazine.