Ținuta pe care o femeie o alege pentru aceste ocazii trebuie să fie în stilul petrecerii la care este invitată, crede designerul Andreea Tincu, scrie Agerpres.

RochieFoto: © Volodymyr Tverdokhlib | Dreamstime.com

„Alegeţi materiale în care vă simţiţi confortabil, nu vă complicaţi cu tipare sofisticate” - este sfatul designerului.

Andreea Tincu ne spune că este bine să fim vesele, optimiste şi să acordăm ţinutei vestimentare o importanţă aparte.

„Dacă vorbim de un event spectaculos, cu multe persoane şi o locaţie exclusivistă, sunt potrivite rochiile 7/8 sau cele lungi, din catifea ori din mătase, în culorile sezonului: roşu, verde, albastru, auriu, argintiu sau negru. Rozul intens este o altă opţiune elegantă, mai ales că e în topul noilor culori din 2023”, a declarat designerul Andreea Tincu.

Conform acesteia, atunci când petrecerea are loc într-un cerc intim de prieteni, dar într-o locaţie publică, cum este un restaurant cochet, se pot purta rochii midi elegante, genul cocktail dress.

„Alegeţi materiale în care vă simţiţi confortabil, nu vă complicaţi cu tipare sofisticate şi croiuri noi, astfel încât să aveţi grija rochiei în seara respectivă în loc să vă distraţi pe cinste”, menţionează ea.

Ținută pentru un party la cabană

În opinia designerului ieşean, rochiile midi pot fi din ponte în combinaţie cu tull preţios, din paiete, catifea, brocart sau materiale cu lurex. O altă combinaţie elegantă este cea formată dintr-un pantalon chino, cu talia înaltă, şi o bluză spectaculoasă.

„O variantă de party este la munte, într-o cabană, cu câţiva prieteni. Bineînţeles, în acest caz, dress code-ul poate fi lejer, dar chic. Pantalonii largi din catifea cu bluze de mătase, fustele cloş cu topuri cambrate, kimonourile imprimate multicolor, puloverul de caşmir cu fusta plisată sunt alegeri foarte bune, cu care nu veţi da greş”, a precizat Andreea Tincu.

Designerul ieşean ne recomandă să asortăm toate aceste ţinute cu un make-up lejer, cu accente preţioase în zona ochilor, dar şi cu încălţăminte comodă.

Sursă foto articol ©Volodymyr Tverdokhlib|Dreamstime.com