Scarlett Johansson, actrița care este cofondatoare a companiei de skincare Outset, a povestit pentru revista T a ziarului The New York Times care sunt tabieturile sale în ceea ce privește îngrijirea personală și, de ce nu, secretul frumuseții ei.

Scarlett JohanssonFoto: CNP/AdMedia / ADMedia / Profimedia

Rutina zilnică a lui Scarlett Johansson pentru față

În vârstă de 39 ani, actrița povestește că își începe ziua cu un produs al propriei companii The Outset - o apă micelară antioxidantă (151 de lei), și continuă cu un ser vegan cu colagen (216 lei) și Crema hidratantă zilnică Squalane Nourishing (207 lei).

„Ultimul meu pas este crema noastră cu protecție solară care va apărea luna aceasta. Este super hidratantă, astfel încât beneficiați de protecție și îngrijire a pielii. Noaptea folosesc demachiantul și Crema de noapte cu Niacinamidă Restaurativă (254 de lei). Mi-aș dori să știut mai devreme despre dermaplaning. O fac cu un aparat pentru față Tweezerman și pielea mea se simte atât de moale după”, spune aceasta.

Dermaplaningul este un tratament cosmetic în care celulele moarte de pe piele sunt îndepărtate cu lame faciale speciale.

Pe partea de make-up și corectoare, actrița spune că folosește de obicei Dior Backstage Flash Perfector Concealer, Diorshow Maximizer 4D Lash Primer and Diorshow Iconic Overcurl Mascara.

„Uneori amestec câteva picături de corector Dior cu serul nostru ca acoperire”, spune Iohansson care notează și produsul Anastasia Beverly Hills Dipbrow.

„De obicei nu port ruj în timpul zilei, dar uneori noaptea folosesc rujul Charlotte Tilbury - Very Victoria sau Pillow Talk”.

De asemenea, consideră „uimitoare” rujurile Monochrome Hyper Matte.

În ceea ce privește demachierea, spune că folosește „dintotdeauna” demachiantul Lancôme Bi-Facil Double Action.

„Am pielea foarte sensibilă și acesta este un produs care nu arde și îmi îndepărtează tot machiajul după filmare”.

Ce produse folosește actrița pentru corp și păr

„Îmi plac gelurile de dus Molton Brown — eu și soțul meu le împărțim pe cele celeCoastal Cypress & Sea Fennel (160-215 lei). Îmi place și body polish-ul Goop Microderm Instant Glow. Uneori folosesc șamponul lor Himalayan Salt Scalp Scrub Shampoo (335 de lei). Tocmai am trecut la utilizarea Olaplex No. 3 Hair Perfector (160 de lei) pentru că părul meu s-a rupt mult de la vopsit”, spune actrița.

Deși susține că nu prea știe să își facă părul și nu obișnuiește să îl usuce a început să colaboreze cu colorisa Dana Ionato la frizeria lui Sally Hershberger.

Primul parfum de care aduce aminte actrița este Paysandú, realizat de Gabriela Hearst cu Fueguia 1833.

Citește și:

Scarlett Johansson critică hipersexualizarea Văduvei Negre din Iron Man 2 VIDEO

FOTO Scarlett Johansson, apariție spectaculoasă - Cum arată actrița la câteva luni după nașterea celui de-al doilea copil