Cinci vrajitoare au inceput, vineri seara, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura noua zile si noua nopti, prin care vor sa desfaca blestemul flacarii violet despre care spun ca s-a abatut asupra Parlamentului Romaniei, scrie Mediafax. Vrajitoarele, din Cluj, Buftea si Bucuresti, sustin ca vor face descantece atat pe malul Somesului, cat si in padurea si cimitirul din comuna Baciu.

Adunate intr-o camera dintr-un bloc din Cluj-Napoca, si stand asezate in semicerc pe un cearceaf violet, vrajitoarele fac incantatii asupra unui ceaun in care arde focul, rotind deasupra cate o scoica sau un bat de lemn. Toate au pe cap cate un batic de aceeasi culoare si fiecare spune, pe rand, un descantec.

Potrivit acestora, ritualul inceput vineri seara va dura noua zile si noua nopti, perioada in care cele cinci vrajitoare se vor lupta sa "alunge farmecele si blestemele din Parlamentul Romaniei".

Vrajitoarele au comentat si declaratiile Mihaelei Geoana privind imprejurarile in care Mircea Geoana a pierdut alegerile prezidentiale. "Ne-am consultat si, intr-adevar, a fost folosita flacara violet, in secret. Am constatat ca familia Geoana a fost lovita de fortele malefice, ale raului si nu le merge rau numai pe plan profesional, ci si pe alte planuri", precizeaza una dintre vrajitoare.