Dupa ce anul trecut a lansat Imnul crizei KK-Maka, Imnul disperatului si Imnul expulzatilor din Franta, Serviciul Roman de Comedie (Comedis) revine cu o parodie dupa piesa Barbra Streisand (Duck Sauce), cu "Elena Udrea" in rolul principal, conform bestmusic.ro.

Imnul lui Udrea. UuudreaFoto: Captura YouTube

"Elena e cu noi, cu noi, cu noi, cu noi / La discoteca Plescoi, Plescoi, Plescoi", sunt cateva dintre versurile melodiei. Mesajul transmis de Ministrul Turismului (jucat de Jojo de la Comedis): "Romania este o tara frumoasa si plina de oportunitati. Ca mine... Adversarii mei politici nu au nici o sansa. Sunt cea mai buuuu-uuu-uuu-na".

"Romania este o tara frumoasa si plina de oportunitati. Ca mine... In calitate de ministru al Turismului voi face tot posibilul ca Romania sa devina un loc unde strainii sa spuna: "uuuu-uuu-uuu-u"," mai zice "Elena Udrea" in melodia Imnul lui Udrea. Uuudrea.

"Pentru binele cetatenilor si viitorul Bucurestiului, trebuie desfiintate primariile de sector. Din sase va ramana doar una: pentru mine".

"Romanii au talent: Udrea canta si danseaza" - este ideea din spatele noului clip, care se alatura altor parodii lansate anul trecut de Comedis.

Nu este prima oara cand Elena Udrea devine personajul unei astfel de parodii, in decembrie 2010 fiind lansat pe YouTube melodia Blonda de la Turism: Udrea song.