​Rezultatele slabe de la Bacalaureatul din acest an au ajuns subiect de parodie pe internet. Serviciul Roman de Comedie a lansat videoclipul "Viata e dura - Imnul repetentului la Bac". "Mi-am pus silicon in piept / Sa-i placa lui, iubitului, / Ca-i manelist, ca-i fotbalist / Ma intretine si-o doamna el face din mine", sunt cateva dintre versurile melodiei.

Imnul repetentului la BACFoto: Captura YouTube

"Scoala e dusa / E-o mare jale / Cine ia BAC-ul / E foarte tare" - sunt versurile de la inceputul melodiei. Lansarea videoclipului vine la o zi dupa ce trei deputati social-democrati au depus la Parlament un proiect de lege prin care absolventii care nu au luat Bacalaureatul ar putea sa se inscrie la facultate si sa urmeze un an pregatitor. Detalii aici

Concept: Toni Grecu. Text: Ducu Hancu & Toni Grecu. Regie, scenariu videoclip: Dragos Musat. Imagine: Dan Kossut. Interpreti: Ramona Hanganu, Miruna Manescu, Claudiu Maier, Cosmin Natanticu si distributia SRC.

Amintim ca in sesiunea de toamna a Bacalaureatului au promovat examenele 16,80% dintre absolventii inscrisi, iar in prima sesiune promovabilitatea a fost de 45,72%, cea mai scazuta din ultimii 20 de ani.