​HotNews.ro va prezinta povestea din spatele a doua cantece incluse de formatia Luna Amara pe albumul Don't Let Your Dreams Fall Asleep. Melodiile au fost scrise intr-o camera de hotel unde se spune ca la un moment dat locuia Nicu Ceausescu, fiul "Raposatului".

Luna Amara - StorytellersFoto: Captura video

Piese interpretate in cadrul evenimentului Storytellers, desfasurat luna aceasta in Ageless Club din Capitala, dupa modelul celebrelor emisiuni de la VH1.

Into Another

"Si cei de la Skid Row au o piesa care se cheama Into Another, chiar o piesa care-mi place foarte tare. Versurile le-am scris intr-o camera de hotel unde se spune ca la un moment dat locuia Nicu Ceausescu, fiul "Raposatului". Si in respectiva camera, la festivalul de blues Bluzau din Buzau, am scris versurile de la Into Another si True Sunshine. Pentru ca nu prea aveam piese care puteau fi cantate intr-un context mai acustic sau care sa mearga cat de cat la un festival de blues". (Nick Fagadar)

True Sunshine

""True Sunshine" este un fel de expresie inventata de un prieten al meu foarte vechi. E un fel de "wish you well", ar trebui sa aiba un fel de relevanta sau de putere magica, cumva, ca la simpla exprima exprimare a sintagmei ceva bun sa se intample. Ce ar putea sa fie mai frumos decat "true sunshine" - pentru mine cel putin? Este o piesa despre incercarea de a te vindeca uneori ca "you hit bottom" si nu neaparat ca a oferit o solutie, dar cel putin incearca sa dea o mana de ajutor". (Nick Fagadar)