Cei care inca nu si-au cumparat bilete pentru cea de-a doua editie a festivalului Untold, desfasurat weekendul acesta la Cluj-Napoca, primesc o veste proasta. Nu mai exista niciun bilet pentru niciuna din cele doua zile de festival ramase, au anuntat organizatorii. Asta cu toate ca saptamana trecuta acestia au suplimentat numarul biletelor cu 4000, dupa epuizarea abonamentelor.

S-au vandut toate biletele la UntoldFoto: UNTOLD

Organizatorii Untold au anuntat sambata, 6 august, ca nu mai exista niciun bilet pentru cele doua zile de festival ramase. Asta desi cu o zi inainte de inceperea festivalului au mai fost scoase in vanzare cate 1000 de bilete cu acces pentru fiecare zi a festivalului.

  • Peste 75.000 de persoane au participat la cea de-a doua zi de Untold

In cea de-a doua zi au pasit pragul festivalului peste 75.000 de persoane.

Headlinerul serii, HARDWELL a facut senzație cand a intrat pe scena imbracat in tricoul echipei naționale de fotbal a Romaniei, tricou inscripționat cu numele sau. Acesta s-a simtit bine pe scena de la Cluj-Napoca, astfel incat a stat pentru programul stabilit cu mai mult de 30 de minute.

Pe scena principala au mai urcat în a doua zi a festivalului Kadebostany, Scooter, Dannic, Galantis si Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 20 de artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Chase and Status și Akua Naru.