Hip-hopper-ul Puya a fost primit cu ostilitate de publicul festivalului Folk You!, sambata seara, scrie mediafax.ro. Mai multi spectatori au inceput sa fluiere si sa huiduie la aparitia fostului membru La Familia, iar unii au aruncat cu sticle de plastic pe scena.

PuyaFoto: hiphopblog.ro

In ciuda primirii de care a avut parte, artistul a continuat sa cante. Nemultumirea spectatorilor a fost cauzata de prezenta "nepotrivita" a lui Puya in cadrul unui concert dedicat muzicii folk.

In ultimele saptamani, forumurile au fost impanzite cu mesaje de dezaprobare din partea iubitorilor de folk fata de decizia organizatorilor de a aduce pe scena si artisti hip-hop.

Guess Who, un alt rapper prezent la editia din acest an Folk You!, nu a avut parte de aceeasi primire ca in cazul lui Puya. Autorul celebrei piese Locul potrivit a concertat vineri, in a doua zi de festival.

In programul editiei Folk You 2011 au fost incluse si nume care nu apartin stilului folk: Zdob si Zdub, Celelalte Cuvinte, Holograf, Vama, Taxi, Marius Mihalache & Irina Sirbu, Guess Who, Puya.

Ajuns la a saptea editie, festivalul se desfasoara anul acesta intre 22 si 24 iulie, la Vama Veche.