Sambata seara, Sala Palatului si Zona Crepusculara s-au intersectat. Vreme de o ora, spectatorii prezenti la concertul C.C. Catch s-au intors in anii '80 si au dansat ca nebunii, transformand Sala Palatului intr-un veritabil club disco. In deschidere, Mihai Traistariu a venit cu mai multi invitati-surpriza.

Seara a fost deschisa, la 19:15, de Mihai Traistariu, care a venit cu o multime de surprize: a cantat Say Something, celebra piesa a lui Laurentiu Cazan, Banii si fetele (cantec de acum opt ani, de pe vremea trupei Valahia), Tornero (a multumit publicului, pentru voturile de la Eurovision 2006 - "fac o plecaciune in fata romanilor, mi-ati schimbat viata"), dar si un colaj format din cele mai cunoscute 20 de refrene ale muzicii populare si ale muzicii usoare de la noi: Drumurile noastre toate, Asa-i romanul, Noi suntem romani, Frumoasa-i vecina noastra, Ionel, Ionelule etc.

Printre invitatii-surpriza s-au aflat Alexandra Stanciu (12 ani, participanta la Eurovision Junior) si Iuliana Puschila (13 ani), Alexandra Toader (o violonista care a cantat cu Robbie Williams si Chris de Burgh), alaturi de care Mihai Traistariu a interpretat piesa Cat de frumoasa esti, dar si Doina Morosanu, o fosta castigatoare a festivalului Steaua fara nume.

La 20:10, la nici un minut de la recitalul lui Mihai Traistariu, si-au facut aparitia pe scena doi dansatori, urmati, la scurt timp, de C.C. Catch. House of Mystic Lights, prima piesa din programul olandezei supranumite "Queen of Continental Discos", i-a determinat pe unii dintre fani sa-si paraseasca locurile.

Imediat, Megamix a adus nebunia: toata sala s-a ridicat si a "uitat" sa mai stea pe scaune pana la sfarsitul concertului. Pe rand, Heaven and Hell, Jump In My Car, I Can Lose My Heart Tonight, Are You Man Enough si Soul Survivor au facut ca fete sau baieti, femei sau barbati, chiar si plasatoarele, toti sa ignore prezenta scaunelor. Sala Palatului avea sa arate ca un veritabil club disco, la aceasta "nebunie generala" contribuind si un tip inalt, pletos, cu pantaloni in stil "army" (poate rocker la infatisare, oricum nu disco), alaturi de prietena lui, imbracata mai degraba "folk".

Nostalgia romanilor a aratat ca nu are limite, caci publicul nu s-a suparat nici cand C.C. Catch a anuntat ultima piesa (dupa nici o ora), nici cand a cantat Anniversary Megamix de doua ori consecutiv, in conditiile in care Anniversary Megamix este un colaj format din piesele celebre ale artistei (pe care oricum le cantase pe parcursul serii, separat).

Flori primite de C.C. Catch din partea publicului, zeci de maini si hartii intinse, cerand autografe, dar si piesa Megamix, oferita ca bis, au incheiat o ora petrecuta in lumea anilor '80, sub deviza "hold on to your dreams". "Bai, e atat de frumoasa...! Si ca pustoaica era, dar si acuma...!", avea sa exclame o admiratoare, dupa concert.

Setlist: House of Mystic Lights / Megamix / Heaven and Hell / Jump In My Car / I Can Lose My Heart Tonight / Are You Man Enough / Soul Survivor / Anniversary Megamix / Anniversary Megamix / Megamix.