Alina Manole continua turneul de promovare a discului Luna Patrata. Zalau, Cluj Napoca, Targu Mures si Sibiu sunt inca patru orase in care spectatorii vor pleca spre case cu o bucatica de Luna… Patrata.

Intr-o formula de trio instrumental - chitara, pian (Adrian Cristescu) si bas (Tudor Olaru), Alina va prezenta o planeta muzicala cum nu s-a mai vazut.

  • 1 iunie, Zalau, Casa de Cultura, ora 18:00, intrarea libera, concert de caritate
  • 3 iunie, Cluj Napoca, Irish Music&Pub, ora 21:00, intrarea 15 lei
  • 4 iunie, Targu Mures, Teatru74, ora 21:00, intrarea 10 lei
  • 6 iunie, Sibiu, Imperium Pub, ora 22:00, intrarea 10 lei

Luna Patrata este in album de folk-jazz care vorbeste despre indragostiti teribili care impart luna, despre amante-inger si iubiri neconventionale, despre prieteni vizibili sau interzisi, intr-o maniera ce poarta marca originalitatii artistei in spatiul muzical actual. Materialul a fost lansat pe 28 martie 2009, la Teatrul Ion Creanga din Capitala.

Alina Manole se poate mandri cu premii la mai multe evenimente folk: premiul “Anda Calugareanu”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1998), trofeul “Om bun”, Festivalul National de Muzica Folk “Om Bun” (1999), premiul I festivalul “Toamna castanilor” Ploiesti (2003), locul II in cadrul Festivalului de Muzica Tanara Prometevs, Sf. Gheorghe, Delta Dunarii (2006).

Vezi aici site-ul artistei si blogul.

Albumul Luna Patrata poate fi comandat online la Carturesti.