Formatia Lake Of Tears va concerta la Arenele Romane din Capitala pe 25 iunie, de la ora 20:00, informeaza organizatorii. Primul concert al trupei in Romania a avut loc in 2006, evenimentul fiind declarat sold-out.

Lake of TearsFoto: myspace.com/thelakeoftears

Lake of Tears a fost infiintata in Suedia, in anii ‘90, de catre Daniel Brannare, Jonas Eriksson, Mihael Larrson si Johan Oudhuis. In 2000 s-au despartit, au luat o pauza de cativa ani si s-au reunit in 2003.

Trupa a lansat pana in prezent sapte albume si se pregatesc pentru lansarea celui de-al optulea, care va avea loc anul acesta, in aprilie. Noul produs muzical al nordicilor se numeste Illwill, contine 10 piese si se incadreaza in genul metal gotic progresiv.

Vezi aici site-ul trupei Lake of Tears si pagina de myspace.

Biletele pentru concertul Lake of Tears vor fi puse in vanzare astazi, exclusiv in reteaua biletoo.ro. Tichetele se vor putea gasi pe www.biletoo.ro, la casieria Salii Palatului, Librariile Adevarul din Bucuresti si din toata tara, Libraria Eminescu, Magazinul Victoria – Midola Music, Muzica Store, Palatul National al Copiilor, Magazinul Unirea (intrarea de langa McDonald’s) si la statia de metrou Unirii 1.

Preturile biletelor variaza in functie de perioada in care sunt achizitionate

  • 27 ianuarie – 31 martie: 80 lei pret acces general
  • 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general
  • 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general

Concertul este organizat de catre Project Events.