A devenit celebru ca Dorel, personajul din seria de reclame la o bautura alcoolica. Aurel Boata, pe numele sau real, un cascador in varsta de 40 de ani afirma acum ca vrea sa plece din Romania si sa-si dedice viata familiei sale si echitatiei.

"Momentan sunt somer, am renuntat sa mai dau lectii de echitatie, desi am facut asta in tara ani buni. Nu-mi mai convine in Romania, vreau altceva. Nu sunt angajat undeva, insa duc un trai decent. O sa vad ce o sa fac", a declarat Aurel Boata, pentru Cancan.ro.

Acesta afirma ca pentru el este incheiat capitolul "Dorel": "Inca ma recunoaste lumea pe strada, se uita, zambesc, stiu ca nu o fac cu rautate, insa eu am trecut peste acel capitol. Este un subiect incheiat, nu ma mai intereseaza sa fac acest lucru. Am obosit sa fiu ascociat cu acel personaj, eu sunt cu totul altfel. Chiar zilele trecute am refuzat o oferta de a aparea intr-un clip publicitar. Cred ca am ajuns la un nivel in care mi-a ajuns partea artistica si vreau sa ma dedic echitatiei si familiei mele. Intentionez sa plec din tara, am cateva idei, insa nu am stabilit deocamdata ceva concret", a explicat acesta.

Potrivit Cancan.ro, Aurel Boata, caruia i se spune "Sageata albastra", are o fiica si a jucat in peste 30 de filme. "Reclama care m-a facut cunoscut este cea de la coniacul Unirea, cand am jucat rolul celebrului 'Dorel'. In timpul liber ofer cursuri de echitatie, atat copiilor cat si adultilor", asa se prezenta actorul in urma cu ceva timp pe un site de echitatie.