Sarbatorile de iarna se apropie, iar lista cu daruri trebuie intocmita cat mai repede posibil. Cum moda fularelor si a manusilor de lana a trecut, ne-am gandit sa va prezentam zece dispozitive electronice inovatoare, care ii vor incanta pe toti membrii familiei.

Castile Shure SE110 - Chiar daca sunt unele dintre cele mai scumpe casti existente pe piata, calitatea sunetului si design-ul elegant fac toti banii. Shure reprezinta cea mai buna optiune pentru inlocuirea castilor standard ale unui mp3 player, oferind un sunet clar si puternic, prin eliminarea zgomotului de fundal. Pretul acestor casti variaza intre 100 si 150 euro.

Sony HDR CX 7 - Este o camera video de ultima generatie, dotata cu un senzor CCD performant, capabil sa inregistreze materiale video high-definition. Stocarea pozelor se face pe carduri Memory Stick Duo, iar filmele isi pot gasi loc in numar mare pe hard drive-ul incapator. Pretul? In jur de 900 euro.

Cutie pentru medicamente cu alarma - Daca ai o ruda care uita frecvent sa-si ia pastilele, atunci cutia cu alarma pentru medicamente i-ar fi de mare ajutor. Recipientul cu mai multe compartimente permite pastrarea in siguranta a tabletelor si este prevazut cu un sistem de programare pentru a-i aminti utilizatorului, la anumite intervale de timp, sa-si ia medicamentele. Alarma poate fi activata pentru fiecare compartiment si prezinta functia de inhibare pe timpul somnului. Pretul acestui produs variaza in jur de 25 de euro.

Gradina portabila AeroGarden - Acesta este cadoul ideal pentru cei care locuiesc la bloc si isi doresc sa consume legume cultivate chiar de ei. Practic, este o mini-gradina care creste intr-un suport special, de marime comparabila cu cea a unui cuptor cu microunde. Dispozitivul are un proiector de lumina incorporat, nu necesita pamant, iar timpul necesar ingrijirii nu este mai mare de cateva minute pe luna. Pretul unui astfel de dispozitiv poate ajunge la 200 de euro.

Adapatoare fantana pentru animale - Cu o capacitate de trei litri, acesta fantana reprezinta cadoul ideal pentru posesorii de caini si pisici. Adaptorul, care are un filtru mecanic pentru impuritati, recircula apa pentru o mai buna oxigenare si ii confera un gust mai bun. De asemenea, apa trece si printr-un filtru de carbon care elimina impuritatile organice si mirosurile neplacute. Pretul acestui cadou porneste de la 60 de euro.

Rama digitala pentru fotografii – In ultima perioada, ramele fotografice digitale au devenit un cadou la moda pentru orice posesor al unui aparat foto digital. Afisarea pe ecranul LCD a imaginilor statice sau in miscare si redarea inregistrarile audio sau video, fara a avea nevoie de un computer, face acest dispozitiv sa fie indispensabil pentru orice pasionat de fotografie. Pretul acestui gadget este de aproximativ 200 euro.

Mouse pad cu USB – Cadoul potrivit pentru cei care isi petrec majoritatea timpului in fata calculatorului. Designul placut al mousepad-ului va transforma biroul in cel mai cool din toata firma. Cele patru porturi USB iti vor usura munca, inlesnind conectarea echipamentelor periferice: mouse, tastatura, memorii, webcam, imprimanta sau scanner. Pretul este de aproximativ 30 euro.

GPS, MP3, Translator si Converter - Precis, inteligent si stilat, navigatorul GPS cu MP3, translator si convertor incorporat este un cadou perfect pentru cei care adora sa conduca. GPS-ul iti confera ajutorul de care ai nevoie in trafic sa ajungi la destinatie intr-un timp scurt, fara sa te ratacesti pe drum.

Masinuta cu telecomanda si camera video Night Vision Spy – Aceasta jucarie este visul oricarui copil, iar un asemenea cadou sigur il va tine ocupat toata vacanta de iarna. Masina cu telecomanda este dotata cu o camera video "night vision spy", ce poate filma in orice loc si pe orice fel de vreme. Imaginile iti sunt transmise wireless, direct in calculatorul personal. Este o metoda usoara sa ii monitorizezi pe cei mici atunci cand se joaca. Pretul? Cu putin peste 200 de euro.

Sursa: thegadgetbox.com