Nu încercați așa ceva acasă
Wang Liutai nu este un Maestru Kung Fu oricare, bărbatul în vârstă de 65 de ani dovedind că puterea minții (a concentrării) și a exericițiului nu au limite. Nu vă sfătuim totuși să incercați așa ceva acasă...
Există multe forme de a te distra în zilele noastre, iar pentru unii acest lucru înseamnă riscul asumat de a merge cu bicicleta pe o pârtie de schi.
de Smile Media
Festivalul Internațional Film O’Clock își propune să extindă dragostea pentru cinema și pentru ceilalți dincolo de orice granițe iar prima sa ediție va avea loc între 27 februarie - 3 martie 2021. Selecția de filme și modul de desfășurare al festivalului vor fi anunțate pe site-ul
http://foc-iff.com/și pe pagina de Facebook
Film O’Clock International Festival.
Mesajul este clar și tronează chiar deasupra tejghelei: "Discuțiile despre coronavirus sunt interzise". În acest mic bar din Roma, patroana a decis să redea clienților săi un pic de "seninătate" obligându-i să nu mai vorbească despre acest subiect omniprezent, scrie AFP.
Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anunțate pe 5 noiembrie la Londra, în cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupând locul 1, anunță
CNN.
Personalul de la Balthazar a turnat cele două vinuri în decantoare identice, dar cel conținând Mouton Rothschild 1989 a fost trimis accidental la masa tânărului cuplu, a povestit Keith McNally, patronul restaurantului din New York.
„Zbor deasupra unui cuib de cuci”, în regia lui Eugen Gyemant, este primul proiect pilot VR360 al Teatrului Andrei Mureșanu, devenind astfel printre primele fuziuni dintre tehnologiile imersive și arta teatrală, cu scopul de a transpune spectatorul în centrul acțiunii din confortul și siguranța casei sale.
Fotografii realizate de Cristian Movilă și Capucine Gros și care documentează peste 70 de ore din lupta împotriva virusului COVID-19 în secțiile de terapie intensivă au fost montate într-un manifest video care este proiectat începând de vineri în centrul Bucureștiului. Manifestul video, cu un voice over al actorului Benedict Cumberbatch, poate fi văzut în Piața George Enescu din București până pe 23 octombrie.
Stagiunea a început în 2015 la inițiativa violoncelistului Makcim Fernandez Samodaiev (Cuba) și a pianistei Monica Florescu (România), stabiliți la Sibiu după ce timp de mai mulți ani au studiat, locuit și concertat în diferite țări din Europa și în Mexic.
Articol susținut de Banca Transilvania
de webPR.ro
Clujenii pot să obțină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos și gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numește simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană.
de Smile Media
Jazz in the Park - Tiny Version, un proiect creat din dorința de a aduce normalitate în viața culturală pe timp de pandemie, devine un eveniment de sine-stătător ce va avea loc de acum înainte în fiecare an în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Decizia aparține organizatorilor festivalului Jazz in the Park și vine ca urmare a succesului înregistrat de prima ediție care s-a desfășurat în weekendul trecut (18-20 septembrie 2020).
de Smile Media
Versiunea Tiny a festivalului Jazz in the Park va debuta vineri, 18 septembrie 2020, în peisajul arhaic și pitoresc al Parcului Etnografic ’’Romulus Vuia’’ din Cluj-Napoca. Timp de trei zile, curțile gospodăriilor din muzeu vor găzdui concertele sold-out ale unora din cei mai valoroși artiști români de jazz, capetele de afiș ale acestei ediții inedite fiind Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band și JazzyBIT. Lor li se alătură RVQ, Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubié Trio, As we exhale, Edina & Friends, artiștii VRTW – Karak și Iorga, și Two Sides Records cu Moss Farai & Alin Bittel.
Clipul zilei
Persoanele care se luptă cu kilogramele în plus au încercat de-a lungul timpului, unele cu succes - altele nu prea, tot felul de diete care mai de care mai mediatizate și mai lăudate. Instagram, locul unde aproape orice este posibil, propune una de ultimă generație, la care rezultatele sunt mai mult decât vizibile în doar șase luni.
de Smile Media
Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO România și realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, va găzdui 11.000 de metri pătrați de artă românească de patrimoniu și contemporană, precum și artă internațională. Anul acesta, muzeul va fi deschis în Victoria Tower, o clădire de secol XXI, proiectată să reflecte avansul tehnologic, în perfect acord cu arhitectura zilelor noastre, aflată pe Calea Victoriei, nr. 15.
Pe lângă aerul curat și multitudinea peisajelor de basm, orașul Gstaad găzduiește și o casă care a devenit între timp obiectiv turistic. Aceasta își poate schimba înfățișarea în funcție de fiecare anotimp în parte.
de Smile Media
Cea de-a șaptea ediţie a Pavilionului de Artă București - Art Safari va avea loc în perioada 11-20 septembrie 2020, în București, în condițiile de siguranță cerute prin legea ce reglementează activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO și realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, va implementa un acces tip circuit și va permite un flux controlat de vizitatori, alături de alte măsuri de prevenție.
Și-a făcut debutul în cinematografie la doar patru ani, atunci când a jucat în Veronica. A cunoscut cu adevărat consacrarea după ce a interpretat rolul "Simina" din filmul Pădureanca, producție din 1987. Între timp, Manuela Hărăbor a ajuns la 52 de ani, dar nu și-a pierdut strălucirea.
22 iulie este o zi specială pentru familia regală britanică, prințul George împlinind șapte ani. Evenimentul a fost marcat de Kate (mama acestuia și ducesă de Cambridge) prin postare a două fotografii cu micuțul.
Zona Aviației din București își va schimba imaginea datorită unei inițiative inedite a Asociației „Cartier Aviației”, care și-a propus sublinierea identității locale cu ajutorul unor picturi murale ale femeilor-pionier din aviația română.
4 comedianți faini din Cluj iau calea Bucureștiului, ca să aducă la #Fooldevară o căruță de glume 100% ardelenești. O să fie distracție, că ăștia-s oameni făloși. Da, o să auziți în cadrul show-ului și cuvinte de genul: „neaoș, șod, ringhișpir” și alte vorbe din inima Transilvaniei. No, vii șî tu să-i vezi?