PRIN ORAŞ
Iron Crotch de China
Foto: Captura Facebook
Nu încercați așa ceva acasă

VIDEO Maestrul chinez, bușteanul, puterea concentrării și lovirea fără milă a zonei sensibile a bărbaților: "Nu produce infertilitate"

de Red. Life HotNews.ro
Joi, 31 Dec 2020 Life | Prin oraş
Wang Liutai nu este un Maestru Kung Fu oricare, bărbatul în vârstă de 65 de ani dovedind că puterea minții (a concentrării) și a exericițiului nu au limite. Nu vă sfătuim totuși să incercați așa ceva acasă...
Cu bicicleta pe partia de schi
Foto: Captura Facebook

VIDEO Cu bicicletele pe pârtia de schi - Ce ar putea să nu funcționeze?

de Red. Life HotNews.ro
Sâmbătă, 26 Dec 2020 Life | Prin oraş
Există multe forme de a te distra în zilele noastre, iar pentru unii acest lucru înseamnă riscul asumat de a merge cu bicicleta pe o pârtie de schi.
Festivalul Internațional Film O’clock
Foto: Festivalul Internațional Film O’clock

webPR: Festivalul Internațional Film O’clock, un concept inovator cu prima ediție între 27 februarie - 3 martie 2021

de Smile Media
Joi, 26 Nov 2020 Life | Prin oraş
Festivalul Internațional Film O’Clock își propune să extindă dragostea pentru cinema și pentru ceilalți dincolo de orice granițe iar prima sa ediție va avea loc între 27 februarie - 3 martie 2021. Selecția de filme și modul de desfășurare al festivalului vor fi anunțate pe site-ul http://foc-iff.com/și pe pagina de Facebook Film O’Clock International Festival.
Barul Feeling din Roma
Foto: Facebook

VIDEO La barul Feeling din Roma au fost interzise orice discuții despre Covid

de R.M. HotNews.ro
Vineri, 20 Nov 2020 Life | Prin oraş
Mesajul este clar și tronează chiar deasupra tejghelei: "Discuțiile despre coronavirus sunt interzise". În acest mic bar din Roma, patroana a decis să redea clienților săi un pic de "seninătate" obligându-i să nu mai vorbească despre acest subiect omniprezent, scrie AFP.
Barul Connaught din Londra
Foto: Connaught Bar

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York și Atena

de S.J. HotNews.ro
Vineri, 6 Nov 2020 Life | Prin oraş
Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anunțate pe 5 noiembrie la Londra, în cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupând locul 1, anunță CNN.
Mouton Rotschild
Foto: Decanter.com

Din greșeală, un cuplu din New York a fost servit la restaurant cu o sticlă de vin de 2.000 de dolari după ce comandase una de 18

de A.Th.C. HotNews.ro
Marţi, 3 Nov 2020 Life | Prin oraş
Personalul de la Balthazar a turnat cele două vinuri în decantoare identice, dar cel conținând Mouton Rothschild 1989 a fost trimis accidental la masa tânărului cuplu, a povestit Keith McNally, patronul restaurantului din New York.
Teatru VR
Foto: Hotnews

„Zbor deasupra unui cuib de cuci”, primul proiect pilot VR360 al Teatrului Andrei Mureșanu

de I.B. HotNews.ro
Miercuri, 14 Oct 2020 Life | Prin oraş
„Zbor deasupra unui cuib de cuci”, în regia lui Eugen Gyemant, este primul proiect pilot VR360 al Teatrului Andrei Mureșanu, devenind astfel printre primele fuziuni dintre tehnologiile imersive și arta teatrală, cu scopul de a transpune spectatorul în centrul acțiunii din confortul și siguranța casei sale.
Don't take them for granted
Foto: Unfinished Facebook

VIDEO Imagini de la secțiile de terapie intensivă care tratează pacienți Covid, proiectate în Centrul Bucureștiului

de N.O. HotNews.ro
Sâmbătă, 10 Oct 2020 Life | Prin oraş
Fotografii realizate de Cristian Movilă și Capucine Gros și care documentează peste 70 de ore din lupta împotriva virusului COVID-19 în secțiile de terapie intensivă au fost montate într-un manifest video care este proiectat începând de vineri în centrul Bucureștiului. Manifestul video, cu un voice over al actorului Benedict Cumberbatch, poate fi văzut în Piața George Enescu din București până pe 23 octombrie.
Cuplul Florescu-Fernandez
Foto: Hotnews

”Atins prin muzică”, o serie de concerte extraordinare în Sala Oglinzilor a Forumului german din Sibiu

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 9 Oct 2020 Life | Prin oraş
Stagiunea a început în 2015 la inițiativa violoncelistului Makcim Fernandez Samodaiev (Cuba) și a pianistei Monica Florescu (România), stabiliți la Sibiu după ce timp de mai mulți ani au studiat, locuit și concertat în diferite țări din Europa și în Mexic.
Biletul de Sănătate
Foto: webPR.ro
Articol susținut de Banca Transilvania

Sports Festival a inaugurat în Cluj prima stație sport smart de bus din țară. Primești un bilet dacă faci 20 de genuflexiuni

de webPR.ro
Miercuri, 23 Sept 2020 Life | Prin oraş
Clujenii pot să obțină timp de 2 săptămâni un bilet de autobuz într-un mod sănătos și gratuit: făcând 20 de genuflexiuni. Ticketul se numește simbolic BILETUL DE SĂNĂTATE și va fi valid pentru o călătorie în rețeaua de transport public a orașului, zona urbană.
Jazz in the Park - Tiny Version
Foto: Fapte

webPR: Jazz in the Park – Tiny Version, un proiect născut în pandemie, va continua an de an

de Smile Media
Luni, 21 Sept 2020 Life | Prin oraş
Jazz in the Park - Tiny Version, un proiect creat din dorința de a aduce normalitate în viața culturală pe timp de pandemie, devine un eveniment de sine-stătător ce va avea loc de acum înainte în fiecare an în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Decizia aparține organizatorilor festivalului Jazz in the Park și vine ca urmare a succesului înregistrat de prima ediție care s-a desfășurat în weekendul trecut (18-20 septembrie 2020).
Program Tiny
Foto: Fapte

webPR: Începe Jazz in the Park – Tiny Version

de Smile Media
Miercuri, 16 Sept 2020 Life | Prin oraş
Versiunea Tiny a festivalului Jazz in the Park va debuta vineri, 18 septembrie 2020, în peisajul arhaic și pitoresc al Parcului Etnografic ’’Romulus Vuia’’ din Cluj-Napoca. Timp de trei zile, curțile gospodăriilor din muzeu vor găzdui concertele sold-out ale unora din cei mai valoroși artiști români de jazz, capetele de afiș ale acestei ediții inedite fiind Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band și JazzyBIT. Lor li se alătură RVQ, Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubié Trio, As we exhale, Edina & Friends, artiștii VRTW – Karak și Iorga, și Two Sides Records cu Moss Farai & Alin Bittel.
Instagramul si curele de slabire
Foto: Captura Instagram
Clipul zilei

VIDEO Dieta minune - Cum poți arăta la doar șase luni distanță

de Red. Life HotNews.ro
Miercuri, 9 Sept 2020 Life | Prin oraş
Persoanele care se luptă cu kilogramele în plus au încercat de-a lungul timpului, unele cu succes - altele nu prea, tot felul de diete care mai de care mai mediatizate și mai lăudate. Instagram, locul unde aproape orice este posibil, propune una de ultimă generație, la care rezultatele sunt mai mult decât vizibile în doar șase luni.
Gili Avissar/ Saddo - Orcus (Stranger in the Garden) acrylic on canvas 170 x 120 cm
Foto: Art Safari

webPR: Art Safari București 2020 se deschide pe 11 septembrie/ Muzeul temporar va găzdui în total 11.000 de metri pătrați de artă

de Smile Media
Joi, 3 Sept 2020 Life | Prin oraş
Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO România și realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, va găzdui 11.000 de metri pătrați de artă românească de patrimoniu și contemporană, precum și artă internațională. Anul acesta, muzeul va fi deschis în Victoria Tower, o clădire de secol XXI, proiectată să reflecte avansul tehnologic, în perfect acord cu arhitectura zilelor noastre, aflată pe Calea Victoriei, nr. 15.
Casa din Gstaad, Elvetia
Foto: Captura Instagram

VIDEO Cum arată casa "invizibilă" din Gstaad: Doar umbra o poate da de gol

de Red. Life HotNews.ro
Vineri, 14 Aug 2020 Life | Prin oraş
Pe lângă aerul curat și multitudinea peisajelor de basm, orașul Gstaad găzduiește și o casă care a devenit între timp obiectiv turistic. Aceasta își poate schimba înfățișarea în funcție de fiecare anotimp în parte.
Art Safari, editia a saptea
Foto: Art Safari

webPR: Muzeul Art Safari București anunță cum descoperi în siguranță expozițiile ediției din 11-20 septembrie 2020

de Smile Media
Luni, 27 Iul 2020 Life | Prin oraş
Cea de-a șaptea ediţie a Pavilionului de Artă București - Art Safari va avea loc în perioada 11-20 septembrie 2020, în București, în condițiile de siguranță cerute prin legea ce reglementează activitatea muzeelor. Cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București și UNESCO și realizat în parteneriat cu Muzeul Municipiului București, va implementa un acces tip circuit și va permite un flux controlat de vizitatori, alături de alte măsuri de prevenție.
Manuela Harabor, la 52 de ani
Foto: Instagram

FOTO Pădureanca, la 52 de ani - Manuela Hărăbor și frumusețea ca mod de viață

de Red. Life HotNews.ro
Duminică, 26 Iul 2020 Life | Prin oraş
Și-a făcut debutul în cinematografie la doar patru ani, atunci când a jucat în Veronica. A cunoscut cu adevărat consacrarea după ce a interpretat rolul "Simina" din filmul Pădureanca, producție din 1987. Între timp, Manuela Hărăbor a ajuns la 52 de ani, dar nu și-a pierdut strălucirea.
Printul George
Foto: Instagram

FOTO Prințul George a împlinit șapte ani - Imaginile publicate de ducesa de Cambridge cu micuțul

de Red. Life HotNews.ro
Miercuri, 22 Iul 2020 Life | Prin oraş
22 iulie este o zi specială pentru familia regală britanică, prințul George împlinind șapte ani. Evenimentul a fost marcat de Kate (mama acestuia și ducesă de Cambridge) prin postare a două fotografii cu micuțul.
Proiect, eroinele aripilor romanesti
Foto: Asociatia Cartier Aviatiei

Proiect: Portretele femeilor-pionier ale aviației române, pictate pe imobilele din Cartierul Aviației

de I.B. HotNews.ro
Vineri, 17 Iul 2020 Life | Prin oraş
Zona Aviației din București își va schimba imaginea datorită unei inițiative inedite a Asociației „Cartier Aviației”, care și-a propus sublinierea identității locale cu ajutorul unor picturi murale ale femeilor-pionier din aviația română.
Stand up comedy, dar molcom, molcom
Foto: Facebook

#Fooldevară: 4 comedianți faini din Cluj și o căruță de glume 100% ardelenești

de Ionut Baias HotNews.ro
Joi, 2 Iul 2020 Life | Prin oraş
4 comedianți faini din Cluj iau calea Bucureștiului, ca să aducă la #Fooldevară o căruță de glume 100% ardelenești. O să fie distracție, că ăștia-s oameni făloși. Da, o să auziți în cadrul show-ului și cuvinte de genul: „neaoș, șod, ringhișpir” și alte vorbe din inima Transilvaniei. No, vii șî tu să-i vezi?

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Un fiu exemplar
- Alo, mamă, nu te speria, te rog să nu intri în panică, nu e nimic grav, dar sunt la spital!- Manole...
Bancul zilei: Ninsorile, guvernanții și școala online
Comitetul de părinți a luat act cu îngrijorare de buletinul METEO care anunță ninsori la acest sfârșit de săptămână. Părinții speră ca stratul de zăpadă să nu depășească 10 cm...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by