PRIN ORAŞ
JDM Meet in Bucuresti
Foto: HotNews.ro / Victor Cozmei

​​FOTOGALERIE Cum a fost la JDM Meet: Întâlnirea pasionaților de mașini japoneze

de Victor Cozmei HotNews.ro
Câteva zeci de șoferi pasionați și sute de privitori au participat vineri la întâlnirea celor care îndrăgesc mașinile japoneze. Evenimentul denumit „JDM Meet” a adunat pe acoperișul Veranda Mall din Capitală mașini japoneze dintre cele mai diverse, de la modele Nissan și Toyota, la modele Mazda, Honda, Mitsubishi sau Subaru, toate bine întreținute și cu multe personalizări estetice. Vezi în articol o FOTOGALERIE de la eveniment.
Locomotiva poloneza la Stacja Muzeum
Foto: Vlad Barza / HotNews.ro

​FOTOGALERIE Locomotive sofisticate și trenuri blindate - Cum arată unul dintre cele mai frumoase muzee feroviare din Europa Centrală

de Vlad Barza HotNews.ro
Sâmbătă, 14 Iul 2018 Life | Prin oraş
Locomotive cu design spectaculos, vagoane blindate, un uriaș plug de zăpadă și zeci de machete care acoperă peste 150 de ani istorie feroviară. Un muzeu din Varșovia care la prima vedere ar părea modest, dovedește că poate fi extrem de amuzant, iar în articol puteți vedea de ce merită notă mare un muzeu care nu mizează pe tehnologie, ci pe relaxare și libertatea de a explora.
Imi este indiferent dac în istorie vom intra ca barbari, r. Radu Jude: photo credit Silviu Ghetie
Foto: Poster

Radu Jude a câștigat Globul de Cristal, Marele premiu al festivalului de film de la Karlovy Vary

de Ionut Baias HotNews.ro
Duminică, 8 Iul 2018 Life | Prin oraş
Filmul lui Radu Jude "Îmi este indiferent dacă în istorie vom intra ca barbari" a câștigat sâmbătă Globul de Cristal, Marele Premiu de la Karlovy Vary International Film Festival, devenind prima producție românească inclusă oficial între câștigătorii trofeului acordat în Cehia.
Bansky
Foto: YouTube

Banksy a revendicat desenele realizate recent la Paris

de I.B. HotNews.ro
Joi, 28 Iun 2018 Life | Prin oraş
Banksy a revendicat pe reţelele de socializare creaţiile aparţinând curentului street art realizate recent la Paris, inclusiv o schiţă ce a fost creată într-o parcare a Centrului Pompidou, după apariţia mai multor desene pe zidurile unor clădiri din capitala franceză, informează AFP.
Opera la biblioteca
Foto: Hotnews

Opera la Bibliotecă - Cavalleria rusticana la Biblioteca Metropolitană

de Ionut Baias HotNews.ro
Miercuri, 27 Iun 2018 Life | Prin oraş
Joi, 28 iunie, de la orele 17.30, Opera la bibliotecă vă prezintă un spectacol extraordinar cu cele mai importante momente din opera Cavalleria rusticana de Pietro Mascagni cu concursul artiștilor Eugen Secobeanu - în rolul lui Alfio, Adriana Dumitru – Santtuzza, Daniel Stoica - Turridu, Adina Secobeanu – Lola.
Intalnirea Mazda MX-5 Romania
Foto: Hotnews

​​FOTOGALERIE Cu decapotabila prin țară. Întâlnirea națională Mazda MX-5 România

de Victor Cozmei HotNews.ro
Duminică, 24 Iun 2018 Life | Prin oraş
Un grup de șoferi pasionați cu mașini decapotabile, toate modele Mazda MX-5, s-au reunit în weekendul 8-10 iunie pe drumurile din Valea Jiului și pe Transalpina. Au participat nu mai puțin de 27 de decapotabile Mazda MX-5, cea mai populară mașină sport decapotabilă din lume.
Afis
Foto: Hotnews

Brasov: Congresul internațional al foștilor deținuți politici din Europa de Est

de Ionut Baias HotNews.ro
Joi, 21 Iun 2018 Life | Prin oraş
Luni 25 iunie, începând cu orele 17,30, la Centrul Cultural REDUTA, brașovenii sunt invitați la un eveniment de marcă dedicat memoriei celor ce au luptat împotriva comunismului. Evenimentul se înscrie în manifestările prilejuite de Congresul INTER-ASSO, uniune internațională a foștilor deținuți politici din Europa de Est, și se va desfășura în prezența delegaților din fostele țări comuniste.

„Jurassic World: Un regat în ruină” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 19 Iun 2018 Life | Prin oraş
Lungmetrajul „Jurassic World: Un regat în ruină / Jurassic World: Fallen Kingdom” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, în care trei filme au debutat între primele trei poziţii, potrivit news.ro.
Mikhail Baryshnikov
Foto: Wikimedia Commons

Mikhail Baryshnikov, unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, şi-a adus şi fiul la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu. "Tată, ce frumos este la Sibiu!"

de V.M. HotNews.ro
Duminică, 17 Iun 2018 Life | Prin oraş
Unul dintre cei mai mari dansatori ai lumii, Mikhail Baryshnikov, premiat cu o stea pe Aleea Celebrităţilor, a declarat că a fost în acest an spectator, alături de fiul său, la una dintre piesele puse în scenă de Gregory Maqoma, coregraf renumit pe plan mondial şi dansator, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), scrie Agerpres.
Festivalul International de Film Bucuresti
Foto: BIFF
Articol webPR

#BucurestiulIubesteFarmeculFilmului – Secțiune dedicată Centenarului la BIFF 2018

de webPR.ro
Marţi, 5 Iun 2018 Life | Prin oraş
Bucharest International Film Festival (BIFF 2018), aflat la cea de-a XIV-a ediție, își deschide porțile către public în perioada 11-16 iunie. Evenimentul beneficiază de sprijinul Primăriei Capitalei, prin ARCUB. În cadrul festivalului vor fi proiectate în premieră filme distinse internațional și vor debuta două noi secțiuni, cea de scurt metraje și cea a filmului israelian.
Eveniment Ajungem Mari_8 iunie
Foto: ajungemmari.ro
Articol webPR

Concert caritabil – 4 ani de voluntariat Ajungem MARI în centre de plasament

de webPR.ro
Marţi, 5 Iun 2018 Life | Prin oraş
Vineri, 8 iunie, are loc la Clubul Țăranului din București, a 4-a ediție „Playground for Education”, eveniment caritabil pentru copiii din centre de plasament. Programul educațional Ajungem MARI sărbătorește 4 ani de voluntariat cu muzică live, jocuri și dulciuri din copilărie. Vor cântă Basska, Bujor Stoicovici & FeLA și alți invitați surpriză.
Bikers for Humanity 2018
Foto:

Bikers for Humanity – motocicliștii vor reabilita în acest weekend casele a 9 familii din Chirnogeni (Constanța)

de HotNews.ro
Vineri, 1 Iun 2018 Life | Prin oraş
Peste 300 de motocicliști din România își dau întâlnire în acest weekend la Chirnogeni, județul Constanța, pentru a reabilita casele a 9 familii cu venituri mici și care locuiesc în condiții improprii, în cadrul evenimentului Bikers For Humanity 2018.
La pas pe Calea Victoriei
Foto: Agerpres

Calea Victoriei redevine pietonală în weekend, pentru evenimentul "La pas pe Calea Victoriei": Clovni, animatori, magicieni, diverse ateliere şi spectacole

de V.M. HotNews.ro
Vineri, 1 Iun 2018 Life | Prin oraş
Calea Victoriei redevine pietonală în acest weekend, pentru a patra ediţie a evenimentului "La pas pe Calea Victoriei", urmând să fie organizate diverse manifestări artistice pe traseul dintre Strada George Enescu şi Piaţa Victoriei. Vor fi spectacole de teatru şi muzică, mimi, caricaturişti, clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj. De-a lungul traseului de aproape un kilometru vor fi amplasate standuri cu produse culinare, produse handmade, accesorii şi bijuterii.
Festivalul Animalelor
Foto: Muzeul Antipa
Articol webPR

Muzeul Antipa invită copiii la Festivalul Animalelor

de webPR.ro
Joi, 31 Mai 2018 Life | Prin oraş
De 1 iunie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” îi invită pe copii la Festivalul Animalelor! Între orele 10:00 și 19:00, curtea din spatele Muzeului va fi plină de zumzet și culoare. Expoziții de animale vii, ateliere distractive, de creație și imaginație, laboratoare de știință, animatori temerari, spectacole de teatru și muzică, tobogane, baloane și confetti - toate vor face deliciul unei adevărate petreceri în aer liber.
copilarie 80-90
Foto: YouTube

VIDEO: Jocurile copilăriei anilor '80-'90. Vă mai amintiți de ele?

de Cristina Filip HotNews.ro
Luni, 28 Mai 2018 Life | Prin oraş
Nu erau calculatoare, nici tablete și nici telefoane mobile. Nu își trimiteau mail-uri sau sms-uri, doar bilețele. Se vedeu afară, în spatele blocului sau pe ulițele satului, nu prin Skype. Mergeau vara la bunici la țară și veneau plini de julituri și bronzați de la prea mult stat în soare. Se jucau afară pană seara târziu. Nu exista wifi dar conexiunea dintre ei nu pica niciodată. Nu-și făceau poze, cele mai frumoase trăiri nu pot fi imortalizate.
FOTOGALERIE Maratonul de poezie si jazz

VIDEO FOTOGALERIE Maratonul de poezie și jazz: ”În iubitoarea de femei limbă română, singura putere a bărbatului, poezia, e de gen feminin”

de Ionut Baias HotNews.ro
Marţi, 22 Mai 2018 Life | Prin oraş
A fost Revelionul poeților. Așa zic ei. Și, fiindcă pot și merită, au avut blues și jazz. Și-a fost noapte, și-a fost poezie... cu Nora Iuga, Ioan Mureșan, Ioan Es. Pop, Magda Cârneci, Robert Șerban, Dan Coman etc. Dan Mircea Cipariu a făcut de toate: a prezentat, a recitat, a cântat cu Mike Godoroja si Blue Spirit. Până aici cu laudele. Majoritatea poeților nu pot să-si recite propriile creații, dar au fost acolo Florin Iaru, Ioana Craciunescu sau Adrian Suciu care au restabilit zvâcul serii. Și-a fost noapte, și-a fost poezie...
Clisura Dunarii
Foto: Wikimedia Commons/ Joergsam

Croazierele cu vaporul în cel mai spectaculos defileu al Dunării au fost reluate

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 19 Mai 2018 Life | Prin oraş
Croazierele cu vaporul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sâmbătă, traseul fiind stabilit pentru două ore, iar un bilet costă 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.
Mancare sanatoasa
Foto: pixabay.com

De ce mâncăm mai mult când suntem în compania cuiva?

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Câteva decenii de cercetare arată că mâncăm mai mult în compania cuiva și că urmăm ce, cât și cum alții mănâncă, potrivit BBC. Dar cum mai exact ne influențează tovarășii modul și cantitățile pe care le consumăm și cum putem folosi aceste influențe pentru a reduce consumul de zahăr sau chiar pentru a pierde câteva kilograme?
copii in natura
Foto: YouTube

Generația ținută in casă: Modelul danez de grădinițe unde copiii petrec cea mai mare parte a zilei afară

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Ecranele, programele supraîncărcate, frica de insecuritate- toate acestea țin noua generație în casă. O constatare deranjantă pentru că jocul în natură este considerat esențial pentru dezvoltarea umană, relatează Le Monde.
Formatori caravana
Foto: Hotnews

Reportaj Caravana "Fii pregătit!" - "Fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct!"

de Cosmin Orasanu HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Mai 2018 Life | Prin oraş
Echipa Caravanei, alcătuită din voluntari, paramedici și formatori ISU, explică tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povestește lecția de zi, de altfel, tot la fel cum acționează și în momentul unei intervenții: „fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct”, după cum spune Alexandra Catană, voluntar SMURD.ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Bancul zilei: Ion și cireșul
Ion stătea cocoțat într-un cireș din livadă. Vine bunicul și îl întreabă...
Bancul zilei: Confuzii vestimentare
Soțul vine acasă într-o noapte şi soţia îi spune: - Vezi că ai tricoul invers! - Ce zici? întrebă soțul, privind în oglindă. - Da, nu pot să cred că ai umblat aşa toată ziua...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică