PRIN ORAŞ
FOTOGALERIE Maratonul de poezie si jazz

VIDEO FOTOGALERIE Maratonul de poezie și jazz: ”În iubitoarea de femei limbă română, singura putere a bărbatului, poezia, e de gen feminin”

de Ionut Baias HotNews.ro
A fost Revelionul poeților. Așa zic ei. Și, fiindcă pot și merită, au avut blues și jazz. Și-a fost noapte, și-a fost poezie... cu Nora Iuga, Ioan Mureșan, Ioan Es. Pop, Magda Cârneci, Robert Șerban, Dan Coman etc. Dan Mircea Cipariu a făcut de toate: a prezentat, a recitat, a cântat cu Mike Godoroja si Blue Spirit. Până aici cu laudele. Majoritatea poeților nu pot să-si recite propriile creații, dar au fost acolo Florin Iaru, Ioana Craciunescu sau Adrian Suciu care au restabilit zvâcul serii. Și-a fost noapte, și-a fost poezie...
Clisura Dunarii
Foto: Wikimedia Commons/ Joergsam

Croazierele cu vaporul în cel mai spectaculos defileu al Dunării au fost reluate

de V.M. HotNews.ro
Sâmbătă, 19 Mai 2018 Life | Prin oraş
Croazierele cu vaporul în Clisura Dunării, cel mai spectaculos defileu al fluviului, au fost reluate, de sâmbătă, traseul fiind stabilit pentru două ore, iar un bilet costă 40 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii.
Mancare sanatoasa
Foto: pixabay.com

De ce mâncăm mai mult când suntem în compania cuiva?

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Câteva decenii de cercetare arată că mâncăm mai mult în compania cuiva și că urmăm ce, cât și cum alții mănâncă, potrivit BBC. Dar cum mai exact ne influențează tovarășii modul și cantitățile pe care le consumăm și cum putem folosi aceste influențe pentru a reduce consumul de zahăr sau chiar pentru a pierde câteva kilograme?
copii in natura
Foto: YouTube

Generația ținută in casă: Modelul danez de grădinițe unde copiii petrec cea mai mare parte a zilei afară

de Cristina Filip HotNews.ro
Joi, 17 Mai 2018 Life | Prin oraş
Ecranele, programele supraîncărcate, frica de insecuritate- toate acestea țin noua generație în casă. O constatare deranjantă pentru că jocul în natură este considerat esențial pentru dezvoltarea umană, relatează Le Monde.
Formatori caravana
Foto: Hotnews

Reportaj Caravana "Fii pregătit!" - "Fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct!"

de Cosmin Orasanu HotNews.ro
Sâmbătă, 12 Mai 2018 Life | Prin oraş
Echipa Caravanei, alcătuită din voluntari, paramedici și formatori ISU, explică tehnicile de acordare a primului ajutor cu precizia cu care un elev silitor povestește lecția de zi, de altfel, tot la fel cum acționează și în momentul unei intervenții: „fără să te gândești, ca și cum ai învăța o lecție, iar în momentul în care ești ascultat, toate vin din instinct”, după cum spune Alexandra Catană, voluntar SMURD.
Expozitie Art Safari
Foto: USER UPLOADED

Începe Art Safari: Lucrări în valoare de 10 milioane de euro de la Muzeul Pompidou și din colecția lui Ceaușescu vor fi expuse în Piața George Enescu

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 11 Mai 2018 Life | Prin oraş
​Lucrări evaluate la aproape 10 milioane de euro din colecţii private importante, de la Muzeul Pompidou din Paris, dar şi din colecţia lui Nicolae Ceauşescu vor fi expuse începând de vineri până pe data de 20 mai la Art Safari, cel mai mare eveniment dedicat artei din România, care va avea loc în Piaţa George Enescu din Bucureşti.
Centenar
Foto: webPR.ro
Articol webPR

Teatrul Ion Creangă deschide stagiunea estivală cu un program dedicat Centenarului Marii Uniri

de webPR.ro
Joi, 10 Mai 2018 Life | Prin oraş
Primăria Municipiului București, prin Teatrul Ion Creangă, deschide în weekendul 12-13 mai, în Parcul Carol I (Intrarea – Piața Libertății), stagiunea estivală de teatru cu un program special, dedicat Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. Intitulat „România dodoloață”, programul este susținut de Teatrul Ion Creangă pe durata stagiunii estivale (mai – septembrie) în mai multe parcuri din Capitală, publicul fiind invitat să se bucure de activități care abordează noțiuni și teme istorice într-o manieră interactivă: spectacolul de teatru omonim, pus în scenă de Radu Gabriel, dar și ateliere susținute de istorici și artiști plastici.
Singuratate
Foto: MorgueFile.com

"Face parte din a fi uman": proiectul dedicat prezentării unor povești despre izolare socială

de Cristina Filip HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Life | Prin oraş
Ecranul prezintă un grup de clădiri de apartamente, unele goale, altele cu o persoană care apare la fereastră. Faci click pe un apartament și o poveste apare pe ecran. "Am petrecut doar două ore, rătăcind în jurul unui magazin Ikea, pentru că eram prea nervos să cer oamenilor să vină cu mine. Am mâncat doi hotdogi și n-am cumpărat nimic", așa sună una dintre povești, potrivit The Guardian. 
Cirese de luna Mai
Foto: USER UPLOADED

UPDATE Cireșe din Turcia, prezentate ca fiind tratate cu substanțe toxice, la vânzare în România / Carrefour spune că a fost vorba de o eroare de etichetare

de Redactia HotNews.ro
Luni, 7 Mai 2018 Life | Prin oraş
Cireşe din Turcia, prezentate ca fiind tratate cu substanţe considerate toxice și însoţite de recomandarea de a nu le fi consumată coaja, sunt puse în vânzare în România. Directorul general în ANPC Paul Anghel precizează că legislaţia europeană interzice folosirea acestor substanţe în agricultură, iar consumul poate afecta ficatul şi rinichii.
  • UPDATE Carrefour a retras respectivul produs de la vânzare, dar spune că a fost vorba de o eroare de etichetare
1 mai Bucuresti
Foto: Facebook- Mircea Șerdin

VIDEO: Ce VIRALE ne-au rămas de la 1 mai muncitoresc?/ "De mă vezi, mamă, la știri- trag pe nas, să nu te miri"

de Cristina Filip HotNews.ro
Duminică, 6 Mai 2018 Life | Prin oraş
Elicopter sau BMW, note de plata pe care sumele depășesc lungimea unui număr de telefon, bere și mici pe plajă sau șampanie de sute de euro în cluburile de fițe, droguri sau comă alcoolică- pe scurt, distracție în stil românesc. ​Minivacanța de 1 mai de anul acesta nu poate fi descrisă altfel decât “memorabiliă”.
Istanbul, Oferte Stradale - Chiftele si Mititei
Foto: USER UPLOADED

Suedia admite oficial că tradiționalele chiftele sunt de fapt turcești

de N.O. HotNews.ro
Joi, 3 Mai 2018 Life | Prin oraş
Guvernul de la Stockholm a recunoscut oficial că faimoasele chftele suedeze, care sunt comercializate în lanțul de magazine Ikea drept mâncare tradițională, sunt de fapt de origină turcă, relatează The Guardian.
Festivalul International de Film Bucuresti
Foto: BIFF
Articol webPR

Festivalului Internațional de Film București ajuns la a XIV-a ediție celebrează ”100 de ani” de la Marea Unire

de webPR.ro
Joi, 3 Mai 2018 Life | Prin oraş
​Festivalului Internațional de Film București celebrează ”100 de ani” de la Marea Unire, printr-o secțiune aniversară dedicată Centenarului, care constă în expoziții de afișe, prezentări de filme cu tematica Primul Razboi Mondial și Marea Unire.
Club Bamboo
Foto: Facebook - Bamboo Club Bucuresti

Amenzi de peste 100.000 de lei în cluburile de pe litoral, în minivacanța de 1 mai

de Redactia HotNews.ro
Miercuri, 2 Mai 2018 Life | Prin oraş
Pompierii constănţeni au aplicat amenzi de peste 100.000 de lei în cluburi, discoteci sau restaurante de pe litoral, în minivacanţa de 1 Mai, printre neregulile găsite fiind instalaţii electrice defecte, probleme de ordin organizatoric sau neîntreţinerea instalaţiilor de stingere a incendiilor, scrie news.ro.
Primiri urgente
Foto: Agerpres

Peste 4.500 de situații de urgență au fost înregistrate în minivacanța de 1 mai

de Redactia HotNews.ro
Miercuri, 2 Mai 2018 Life | Prin oraş
Peste 4.500 de situaţii de urgenţă au fost înregistrate în minivacanţa de 1 Mai, pompierii intervenind pentru stingerea a 300 de incendii şi pentru acordarea primului ajutor. În cele cinci zile, 3.795 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală de urgenţă. Numărul intervenţiilor a fost cu 2 la sută mai mare decât aceeaşi perioadă a anului trecut, scrie news.ro.
China
Foto: YouTube

Un cinematograf de mărimea a 500 de terenuri de fotbal a fost inaugurat în China

de Alina Neagu HotNews.ro
Sâmbătă, 28 Apr 2018 Life | Prin oraş
Un imens "Oraş al cinematografiei", de mărimea a 500 de terenuri de fotbal şi destinat să facă concurenţă Hollywood-ului, a fost inaugurat sâmbătă în China, având drept obiectiv să atragă producţii internaţionale şi să dezvolte industria de film chineză.
Petanque
Foto: Hotnews

VIDEO Reportaj Jocul de Petanque – pasiunea provensalilor care vrea să-i cucerească și pe români

de Cosmin Orasanu HotNews.ro
Sâmbătă, 28 Apr 2018 Life | Prin oraş
Regulile sunt simple, marchezi cu piciorul un cerc in nisip, arunci o bila de referinta, numita purcica sau “cochonnet”, iar fiecare jucator (daca joci tete a tete) sau echipa (dubla sau tripla) are ca scop plasarea bilelor sale cat mai aproape si ale adversarului cat mai departe de purcica. “E un joc pe care il poti juca la orice varsta. Regulile sunt extrem de minimaliste. E «easy-going», stii? Te simti bine, e un liant social”, declara Ionuț Achivoaie, absolvent al Facultatii de Geografie, actor si unul dintre membrii fondatori ai clubului de Petanque din Bucuresti.
gropi
Foto: Facebook

De ce este România o țară drăguță? Pentru că are gropițe/ Ce mai sărbătoresc românii pe internet: ”Cea mai tânara groapă este Bucșa”

de Cristina Filip HotNews.ro
Sâmbătă, 28 Apr 2018 Life | Prin oraş
​Câte gropi are România? 80 de kilometri pătrați. Așa arată o statistică de la Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Un așa număr mare ar trebui sărbătorit. La asta s-au gândit și românii noștri care au postat în ultima săptămâna pe Facebook fotografii cu "vedetele" autohtone ale străzilor din România. Haideți să le cunoaștem împreună!
  • "Astăzi este zi mare!! Groapă pe care o văd zi de zi cum crește a împlinit frumoasă vârstă de 1 anișor!!! Păi cum să nu o sărbătorim? La ziua dânsei, pe numele ei Bucșa, au mai venit și alți prieteni mai mici: nebunu de "Pivot" golanasul de " Rulment" și prietenă ei bună " bieleta"
Valea Prahovei
Foto: Agerpres

Locurile de cazare din Valea Prahovei, ocupate în proporție de 85% în minivacața de 1 mai

de Redactia HotNews.ro
Vineri, 27 Apr 2018 Life | Prin oraş
Gradul de ocupare a unităţilor de cazare din staţiunile de pe Valea Prahovei este de 85%, cele mai multe locuri libere fiind în Buşteni şi Azuga, în timp ce Sinaia este ocupată aproape integral. Potrivit datelor furnizate Agerpres de către reprezentanţii centrelor de informare turistică din cele trei oraşe, locurile de cazare din Sinaia au fost vândute aproape în integralitate, în timp ce gradul de ocupare la Buşteni şi la Azuga este de 75%, respectiv 80%.
Coperta ghid Zile si nopti
Foto: Zile si nopti

​webPR Ghid TOP 10: a apărut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din România

de webPR.ro
Vineri, 27 Apr 2018 Life | Prin oraş
Ghidul TOP 10 se află la prima ediție și prezintă preferințele cititorilor platformei de timp liber Zile și Nopți, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe din România. S-a votat timp de o lună, iar Zile și Nopți a centralizat rezultatele și a realizat Ghidul TOP 10, o premieră pentru țara noastră.
FOTOGALERIE Rochia de mireasa, istorie

VIDEO FOTO Regina Victoria - sau povestea unei rochii albe

de Corina Judele HotNews.ro
Marţi, 24 Apr 2018 Life | Prin oraş
În urmă cu aproape 200 de ani avea loc o frumoasă poveste de dragoste între o regină și vărul său. Victoria și Albert, care se cunoșteau încă din copilărie, se reîntâlnesc la propunerea mamei ei. Tânăra Victoria experimentează astfel dragostea la prima vedere, ea fiind complet fermecată de sensibilitatea și șarmul lui Albert, iar el, impresiont de gingășia și încredere în sine a tinerei prințese. Nunta nu întârzie să apară. Rochia albă de mireasă este una dintre tradițiile create de această faimoasă suverană. Ea nu este prima mireasă care a purtat alb în ziua sa specială.ESRI

Top 5 articole cele mai ...


Life
Concert eveniment la Arcub: Abraham Burton si Lucian Ban / Blacksalt Duo
Pianistul newyorkez de origine română Lucian Ban aduce la București pe 24 Mai...
Bancul zilei: Război în Scoția
Scoţia. Război între două cetăţi. De la prima cetate zboară o ghiulea, de la a doua cade o bucată de zid. De la a doua cetate zboară o ghiulea, de la prima cade un zid. Şi tot aşa o săptămâna întreagă.
Bancul zilei: O meserie tot mai cautată
- Cuce te ocupi, Bula? - Am grija de creierele mici. - Neurolog...
citeste mai multe articole din LIFE

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version