Mergi pe strada si vezi la semafor puzderie de masini scumpe. Te uiti apoi la soferi si te intrebi, de cele mai multe ori, cum de ajung unii dintre ei sa conduca masini de zeci de mii de dolari. E drept ca nu trebuie judecati dupa infatisare, insa marea majoritate nu castiga atat de bine mergand zilnic la serviciu. Si totusi … Site-ul homebizchat.com a intocmit o lista a modurilor in care se poate imbogati cineva.

Cel mai probabil, se casatoreste cu o persoana bogata sau divorteaza de o asemenea persoana. Este unul dintre cele mai la moda feluri de a face rost de multi bani.

Au afaceri necurate. Traiesc din escrocherii. Problema este ca fac afaceri cu unii ca ei, in care nu pot avea incredere niciodata. Sunt putine sansele sa iesi la pensie facand asemenea lucruri.

Sunt lacomi. Asemenea oameni sunt printre cei mai dispretuiti din lume si, probabil, sunt si foarte singuri.

Si a fi prea zgarcit este o modalitate de a face bani. Cei care isi mananca de sub unghii nu se incadreaza in categoria celor care traiesc bine. Nu stiu decat sa puna bani de-o parte si nu se indura sa isi faca mici placeri.

Exista si persoane care muncesc din greu. Acestea insa nu au timp sa se bucure de banii pe care-i castiga. Sunt prea ocupate cu munca.

Altii sunt foarte inteligenti sau talentati. Si acestia fac bani cinstiti.

Norocosii investesc milioane in biletele la loto, insa si cand dau lovitura …

Una dintre cele mai usoare si rapide metode ca cineva sa devina bogat este sa primeasca o mostenire. Din pacate, nu toti au un asemenea noroc. Trebuie sa se fi nascut in familia potrivita.

Investitiile cer bani si implica un anumit risc. Fie ca investesc in afaceri imobiliare, fie in actiuni, riscul este foarte mare daca nu stapanesc bine domeniul. Celor care intra in aceasta categorie le trebuie cunostite in domeniu sau personae care se pricep la asa ceva.

Unii pun pe picioare o afacere. Chiar si o franciza, la care riscul este mai mic, necesita, pentru inceput, o suma de bani.

Inventeaza ceva de care lumea are mare nevoie si care devine peste noapte un obiect indispensabil.