​​A doua ediţie a Gaming Marathon va avea loc vineri, când mai mult de 20 de youtuberi români se vor juca şi vor interacţiona cu peste 200.000 de participanţi, transmite News.ro.

Intr-o sala de gamingFoto: Captura YouTube

Începând cu ora 12.00, pe Youtube şi Twitch vor fi prezenţi cei mai cunoscuţi creatori de conţinut de gaming români: Zoozix, IceManLucky, Laylow48 şi Itsgossiplol vor juca „Valorant”, Zombilău, String şi AmyClaire97 propun competiţii în „League of Legends”, iar AlexaTV, Krieppen şi JaxiTV vor juca meciuri de „Counter-Strike:Global Offensive” cu followerii lor.

Timp de 6 ore, Bobospider îşi va provoca abonaţii la meciuri în „League of Legends”, „Fortnite” şi „Jackbox”.

Maratonul de 1 Mai vine cu o noutate: youtuberii vor organiza turnee şi activităţi cu premii în care îi vor implica şi pe followerii lor.

În timpul fiecărui live, participanţii vor avea posibilitatea să câştige de la tastaturi la căşti şi monitoare de gaming. Mădălin va organiza turnee de „Brawl Stars” împreună cu fanii lui, Andu şi Ovvy îi vor premia pe cei care obţin rezultate bune contra lor în „FIFA20”, iar TEDEREU şi MoonGaming îşi dau întâlnire cu prietenii în PUBG.

Evenimentul principal al maratonului va fi un mini-turneu cu 3 etape în cadrul căruia două echipe formate din 10 youtuberi vor trebui să demonstreze că sunt cei mai buni la „Counter-Strike: Global Offensive”, la jocul multiplayer de desen „SKribbl.io” şi să câştige un meci în clasicul „Counter-Strike 1.6”, joc lansat în 2003. Acest eveniment are loc pe canalul de Youtube al lui PALASH de la ora 22.00. Fiecare dintre cei 10 creatori de conţinut vor face live stream pe paginile personale, iar urmăritorii vor putea câştiga premii de fidelitate.

Denis Alibec, jucătorul Astrei Giurgiu, va participa pentru a doua oară la Gaming Marathon, de data asta jucând „DotA2” alături de fani pe stream-ul echipei esports neXtPlease! Gaming.

Programul jocurilor şi alte detalii sunt disponibile pe bucharestgamingweek.ro şi nexusclub.ro.