Ceasurile se numara printre cele mai de pret accesorii pe care le detine o persoana. Cum totul in ziua de azi se desfasoara contra cronometru, este important ca ceasul tau sa nu se opreasca atunci cand iti e lumea mai draga. Desi unii nu dau pe un ceas mai mult de cateva zeci de lei, altii sunt dispusi sa cheltuie o mica avere. Ce ii determina sa faca acest lucru afla din articol.

1. Cat dai pe el, atat te tine. Cu alte cuvinte, ceasurile scumpe sunt si foarte durabile. Pentru unii, un ceas facut dintr-un metal autentic inseamna o investitie. In loc sa-ti schimbi ceasul in fiecare an, poti sa-ti iei unul de calitate, foarte rezistent.

2. Primesti certificat de garantie. E adevarat ca si pentru unul ieftin primesti certificat, dar de cele mai multe ori te gandesti ca nu renteaza sa-l mai repari.

3. Unele sunt mai mult decat un simplu ceas care indica ora exacta. Sunt dotate cu o multime de optiuni: GPS, mai multe alarme, cronometru, busola, calculator, baza de date etc.

4. Poate echivala cu o bijuterie. Unii le cumpara doar pentru ocazii speciale: cand merg la o petrecere, la opera etc. In aceasta categorie intra mai ales barbatii.

5. Daca lucrezi intr-o companie de prestigiu, unde trebuie sa te duci imbracat la patru ace, uite-te in jur si ai sa-ti dai seama ca ceasurile de duzina nu se potrivesc cu tinuta care se impune aici. Un ceas scump da bine la un costum elegant.

6. Unii le cumpara ca sa le daruiasca. Daca vrei sa faci un cadou, ofera-i persoanei dragi un ceas de calitate. Gandeste-te ca daca ar trebui sa-si cumpere unul scump, nu s-ar indura s-o faca. Alege-i ceva dupa stilul si gustul sau.

7. Altii isi cumpara o piesa scumpa numai pentru a impresiona. Cu cat este mai scump un ceas si are un design mai neobisnuit, cu atat mai mult va atrage atentia.

Sursa: jpservicez-searcharticles.com