Primarul general Sorin Oprescu va aprinde luminitele pentru sarbatorile de iarna in ajun de Mos Nicolae din Bucharest Christmas Market, zona amenajata deasupra parcarii de la Universitate, unde a fost montat si cel mai mare brad din Capitala, informeaza Mediafax.

Reprezentantii municipalitatii au declarat, joi, pentru agentia de presa citata ca Targul de Craciun din acest an va fi deschis din 5 decembrie, in ajunul sarbatorii Sfantului Nicolae, pana in 3 ianuarie 2013, in spatiul amenajat deasupra parcarii subterane de la Universitate.

Primarul Sorin Oprescu va aprinde luminitele pentru sarbatorile de iarna din Bucharest Christmas Market, in 5 decembrie, la ora 19:00, tot atunci fiind deschis si Targul de Craciun.

Pentru sarbatorile de iarna din acest, administratia locala a pregatit aproximativ 22 de kilometri de ornamente, care au 2,7 milioane de leduri.

Bucharest Christmas Market are 65 de casute in care vor fi vandute produse traditionale de Craciun, vin fiert si alte obiecte specifice sarbatorilor de iarna.

In acest an, bradul de Craciun a fost montat in zona Bucharest Christmas Market, acesta fiind cel mai mare din Capitala, cu o inaltime de 15 metri.

Municipalitatea va deschide in aceasta iarna doua patinoare, unul in Parcul Cismigiu si celalalt pe lacul Moghioros.