Capcom a anuntat astazi ca a trimis primele pachete cu Street Fighter 4 catre magazine. Jocul este disponibil pentru Xbox 360 si PlayStation 3 si creatorii sai isi doresc sa revolutioneze genul, printr-o intoarcere la actiunea din clasicul Street Fighter 2, combinata cu grafica 3D si efecte vizuale de ultima generatie.

"Putine serii de jocuri video au avut un impact atat de puternic ca Street Fighter de-a lungul decadelor. Nascand o mostenire globala ce se intinde pe mai bine de 20 de ani, seria a devenit un punct de referinta in ceea ce priveste domeniul jocurilor de bataie", a spus Luke Grant, Manager Senior de Marketing al Produselor la Capcom. "Street Fighter 4 ia elementele iubite de fani si le duce la un nou nivel, continuand traditia", a adaugat acesta.

Pe langa veteranii ca Ryu, Ken, Chun-Li, Guile, Vega, jocul va introduce noi caractere, precum Crimson Viper, Abel, El Fuerte si Rufus, ca sa numim doar o parte dintre acestia.

Luptatorii si mediul inconjurator vor fi redati cu ajutorul unei imagini 3D de inalta definitie, in vreme ce jocul in sine se joaca dintr-o perspectiva clasica, 2D, cu elemente ocazionale in trei dimensiuni.

Pachetul Street Fighter 4 Standard poate fi cumparat cu suma de 60 de dolari, iar pentru Editia Colectionarului trebuie sa scoateti din buzunar 80 de dolari. Jocul va avea suport pentru modul online, astfel incat veti putea juca cu oricine detine o copie legala a jocului.

Puteti afla mai multe detalii despre Street Fighter 4 pe siteul oficial.

Alex Sima - TownPortal