Grampet Group l-a demis joi pe vicepreședintele grupului de companii, Călin Grațian, din cauza asocierii acestuia cu atragerea unor investitori ruși din cadrul companiei Transmasholding în discuțiile privind achiziția societății Popeci Utilaj Greu, creând astfel concurență neloială, a transmis compania într-un comunicat.

Gruia StoicaFoto: Agerpres

În prezent, Grampet Logistics a inițiat o acțiune în justiție împotriva societății Popeci Utilaj Greu, în vederea respectării obligațiilor asumate, și va aștepta decizia instanței judecătorești în acest caz.

"Ne aflăm în plin proces de reproiectare organizațională, iar obiectivul propus este îmbunătățirea constantă a echipei de management, prin renunțarea la unele colaborări și cooptarea de noi specialiști cu experiență relevantă pentru activitatea companiei noastre. Despărțirea de vicepreședintele Călin Grațian, înainte de o decizie a instanței, denotă interesul nostru în asigurarea unui leadership performant, profesonist și orientat către obiectivele noastre strategice pe termen lung", a declarat Gruia Stoica, președinte Grampet.