In asteptarea sentintei pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA, site-urile satirice au publicat vineri o serie de articole in care il ironizeaza pe mogul. "De nerabdare si emotie, Dan Voiculescu a mai furat 60 de milioane de Euro. Mihai Gadea strange la piept varanul de plus de care nu se desparte de la inceputul procesului", scrie timesnewroman.ro. Kamikaze scrie ca "Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!".

In alt material, timewsnewroman.ro "anunta" 10 consecinte imediate ale condamnarii mogului:

"Anunt misterios pe internet: Vand televiziune, audienta buna. Patriarhul Daniel despre condamnare: "Rugile v-au fost indeplinite. Acum scoateti banii!". Voiculescu s-a interesat din timp cu cine va sta in celula si a pregatit deja turnatoriile", scrie timesnewroman.ro.

Kamikaze scrie ca "Chiar in ziua verdictului in Dosarul ICA, romanii au epuizat stocurile de sampanie din magazine!".

"Sa fie o coincidenta? Exact in ziua sentintei in dosarul ICA-Voiculescu, stocurile de sampanie din magazinele romanesti sunt aproape epuizate. Atat micii retaileri, cat si marile magazine se plang ca de cateva zile romanii au dat navala peste raioanele cu spumante. "Au ras tot. De obicei se bat pe bere, vin, tuica, unii se otravesc si cu apa, dar la sampanie n-am pomenit asa cerere nici de Revelion!" ne-a explicat, sub protectia anonimatului, domnul N.S. Riosu, head cleaning manager la un non-stop din Titan", ironizeaza Kamikaze situatia.

Dupa ce Voiculescu a anuntat joi ca a baut doua-trei pahare de vin si a mancat varza cu carnati, Academia Catavencu a "povestit" ce a facut mogulul vineri dimineata, in asteptarea sentintei.

"Ora 7:00 Dan Voiculescu simte ceva umed in pijama. Ingrozit, se trezeste imediat, dar rasufla usurat: nu e nici prostata, nici vreun coleg de celula. Sunt buzele lui Gadea, venit sa-i ureze "Buna dimineata" in stilul lui inconfundabil. Ora 7:30 Mogulul se ridica din pat si vrea sa se imbrace, dar, cand sa-si traga pantalonii, isi da seama ca, din greseala, si-a prins in boxeri limba lui Badea. Se scuza, o scoate, o sterge cu Zewa si, cu un gest parintesc, i-o baga inapoi in gura spagatistului", scrie academiacatavencu.info.

Citeste si: