Cand vine vorba sa se apuce de un lucru, unii merg pe principiul "E si maine o zi". Aceasta zicala nu i-ar fi insa foarte pe plac lui John Lowe, din simplul motiv ca are 88 de ani. El a dansat in primul sau spectacol de balet, demonstrand ca niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce-ti place.

Dupa ce a inceput cursurile de dans la 79 de ani, John Lowe se pregateste acum sa isi incalte poantele pentru prima sa aparitie intr-un spectacol de balet, "Floarea de piatra" (Prokofiev).

Conform ananova.com, britanicul Lowe, in varsta de 88 de ani, s-a apucat de dans dupa ce fiica sa, Alison, a devenit dansatoare profesionista. "Este un lucru minunat si chiar nu inteleg de ce este practicat de atat de putini barbati. Am fost la o scoala de dans si i-am intrebat daca as putea sa fac balet. Mi s-a raspuns "sigur ca puteti, de ce nu?", spune John Lowe, care este bunic de 11 ani.

"Am acasa o franghie pe care o folosesc ca sa-mi ridic piciorul cat mai mult. Sunt norocos ca nu am probleme fizice, dar asta e din cauza ca ma antrenez", mai afirma Lowe.

Angajatii care petrec 8 ore pe scaun, la birou, ar putea fi invidiosi pe batranelul din Witchford, care sustine ca "trebuie sa fii foarte in forma ca sa poti dansa. Cand ii vad pe cei din jur, garboviti si lipsiti de vlaga din cauza tigarilor, imi spun ca si ei ar trebui sa se apuce de balet".