Sunt un fetisist. Mintea mea construieste obsesii legate de picioarele femeii. Da, am un cult pentru pantofi, asemeni vanzatorului din Sex and the City care ii permitea lui Charlotte sa aiba cele mai scumpe incaltari cu conditia sa accepte sa o priveasca probandu-le.

Cred ca o faptura devine femeie cand se suie pe 10 centimetri. Si sunt sigur ca femeia e desavarsita cand pantoful negru, de lac, are varful decupat cu delicatete, atat cat sa dezvaluie vederii doua degete subtiri pictate in rosu. La fel cum ma inscriu in clubul adoratorilor de balerini. Poantele sunt un accesoriu feminin atunci cand din ele rasar doua glezne de caprioara, firave si longiline ca toate monumentele care pornesc din pamant si duc catre infinit.

Nu-mi doresc decat sa vina vara mai repede, sa ma tolanesc la mesele pe care bistrourile le scot afara, pe trotuar, si sa va arunc ocheade in timp ce defilati mandre si drepte prin fata mea. Ma dau de gol. Sa stiti ca niciodata nu ma uit la fermitatea pasului, dar pozez mereu vinisoarele care va strabat laba piciorului, adica exact partea aia pe care o lasati neacoperita, dintre linia jeansilor si conturul balerinilor.

Si aici incepe cu adevarat obsesia mea. Glezna de femeie. Sunt in stare sa tin un curs de master doar despre anatomia gleznei. Va pot spune oricand de ce Sophia Loren e mai sexy decat Scarlett Johanson. Pentru ca desi Scarlett e infloritoare, iar Sophia la apus, bunicuta are inca gleznele care fac diferenta. Glezna e ultima reduta pe care o schimonoseste trecerea anilor, este ultima taina a unei femei care imbatraneste.

Stiu sa-mi sustin cu argumente teoria ca Monica Belucci are o glezna mai iscusit sculptata decat Angelina Jolie. Sigur, dupa toate legile esteticii frumosului e imposibil. Belucci e planturoasa, in timp Mrs. Brangelina este creata fara greseala, e un echilibru artistic perfect intr-un corp de femeie. Dar va cer sa le mai priviti o data. Atent si in amanunt. Monica stie sa-si arate gleznele zambind complice pentru noi, cei zero virgula cinci la suta dintre barbati, care nu ne oprim cu analiza trupului unei femei la buze, ochi si sani.

A-ti tuguia buzele e balci. A-ti dezveli tot trupul este hypermarket. A-ti dezgoli un san este autoservire. A-ti arata doar gleznele unui barbat este boutique de lux. Toti barbati vor recunoaste pana la urma ca nimic nu e mai erotic decat sa gasesti o femeie dormind si doar gleznele sa iasa complice de sub cearsaf.

Dincolo de nebunia mea, sunt convins ca ultimele minute ale facerii Dumnezeu si le-a petrecut sculptand cu migala glezna Evei. A fost modul Lui de a pune punct.

Comenteaza pe Viata si acordeoane.