Firma americana Zondervan vrea sa creeze o noua Biblie, scrisa de mana oamenilor obisnuiti. Firma va organiza un tur de 135 de zile in SUA. Acesta va include 90 de orase din care peste 31.000 de americani vor contribui la scrierea Bibliei. Reprezentantii firmei si-au propus sa includa in Cartea Sfanta si versete scrise de presedintele Bush si alte persoane publice, arata southbendtribune.com.

De-a lungul a 30.000 de kilometri, caravana se va opri la biserici, evenimente speciale si in alte locuri pentru a permite oamenilor sa scrie versete din Biblie. Colectia versetelor scrise de mana va fi publicata si vanduta dupa ce turul va lua sfarsit la San Diego, pe 12 februarie.

Majoritatea continutului va veni de la oameni obisnuiti, insa editorii spera sa obtina verste si de la persoane publice, cum ar fi presedintele Bush sau pastorul Billy Graham.

"Credem ca o versiune completa a Bibliei, scrisa de oamenii de pe intreg teritoriul Americii, ii va ajuta pe locuitori sa redescopere Biblia intr-o lumina noua, proaspata", a spus un reprezentant al Zondervan.