Adolf Hitler are o cadere nervoasa la aflarea vestii ca formatia Oasis nu mai exista, arata o parodie dupa un fragment din filmul Der Untergang. Din secventele subtitrate in limba engleza reiese ca Hitler era mare fan Oasis. "Mi-am pierdut virginitatea ascultand Oasis. Pe Be Here Now am avut prima experienta psihedelica datorata LSD-ului", isi aminteste Fuhrer-ul si anunta, dezamagit, ca se va apela de acum la genul muzical Emo. "Cineva sa-mi dea CD-ul My Chemical Romance, va rog".

"Am petrecut ore intregi invatand versurile noului album", marturiseste Hitler pe una dintre versiunile parodiei. "Urma sa stau in fata, sa cant din toti din toti rarunchii. Acum ce voi face vineri? Sa ma uit la TV? Sa ma duc in pub? La bowling? Nu vreau sa le mai aud cantecele niciodata! [...] Mi-am pierdut virginitatea ascultand Oasis. Pe Be Here Now am avut prima experienta psihedelica datorata LSD-ului."

"Incotro se indreapta lumea asta?! M-au dezamagit cu noul album si acum abandoneaza?! Nu pot sa cedeze asa usor! The Shock Of The Lightning nici nu se poate compara cu Wonderwall! Am smuls de la un pusti biletele pentru concertul Oasis de la V-Fest, dar cand nu au aparut, a trebuit sa ascult coveruri proaste facute de MGMT".

"Ca urmare a esecului celor de la Oasis, am decis sa ma indrept catre genul muzical cunoscut ca Emo. [...] Cineva sa-mi dea CD-ul My Chemical Romance, va rog."