In ceruri s-a pus la cale o conferinta unde sa se explice oamenilor cum stau treburile pe acolo si la ce sa se astepte omenirea in urmatorii 20 de ani. Dintre pamanteni au fost invitati doar trei, un american, un irakian si un roman.

La intoarcere cei trei au explicat semenilor ce au aflat pe acolo pe Sus. Americanul a spus alor sai:

- Am doua vesti pentru voi. Una buna, alta proasta, cu care sa incep? Evident cu cea buna a fost dorinta semenilor. Va asigur ca exista Dumnezeu, este acolo si se ocupa de toate cele pentru noi pamantenii, dar vestea proasta este ca urmeaza sa traim douazeci de ani de rahat, asa de mult ca va curge si din cer si nu stiu cum ne vom descurca.

Irakianul avea si el tot doua vesti pentru semenii lui:

- Am doua vesti proste pentru voi. Dezamagire totala, dar totusi au dorit sa le afle. Prima este ca nu exista Allah ci numai Dumnezeu, am fost acolo si ne-a fost aratat, asta e... atatea sute de ani ne-am inchinat la ceva ce nu exista. Cea de-a doua veste este ca vor urma douazeci de ani de rahat si va fi foarte, foarte greu.

Romanul le-a zis semenilor ca vine din ceruri cu doua vesti bune. Toti in culmea fericirii, au iesit la Universitate, bucurie, pupaturi... mama, mama..., da' care is vestile?

- Prima este ca exista Dumnezeu, l-am vazut, ne-a fost aratat, el este cel care se ocupa de toate pe lumea asta. A doua veste buna este ca timp de douazeci de ani va curge atat de mult rahat incat vom avea toti de lucru...

NOTA: Ai un banc, un clip funny? Vrei sa le impartasesti si celorlalti cititori? Atunci asteptam propunerile tale pe adresa fun[at]hotnews.ro.