Patrick ma roaga sa particip la o leapsa. Fiind vorba de abilitatile angajatilor statului in utilizarea computerelor, ma bag cu placere. Si spun ca Patrick ii subestimeaza cand ii trimite sa citeasca “Shut down for dummies”. Lucrurile sunt mai avansate, din cate am aflat in urma discutiilor cu unii sefuleti din institutiile de stat. De exemplu, sectoristul (politistul de proximitate, pentru astia tineri) va avea pagina de Facebook. Maxim 5000 de prieteni informatori din cartier, ca astea-s limitarile, scrie Blog de bucurestean.

Acolo el isi va posta poze din cele doua actiuni de prevenire la care a participat in ultimul an, cat si instantanee din viata personala. Fotografiile de tip yola (atat de dragi lui Vlad Petreanu) vor fi alternate cu momente vibrante in viata oricarui roman: iesirile la gratar la padure si vizionarile de meciuri la terasa lui Nae. Umanizarea organului, cum ar zice Ciocan. Like?

Chiar si guvernul a renuntat la promovarea individualitatilor si si-a facut cont de twitter pentru o mai buna comunicare. Pe @guvernromania aflati primii cum functioneaza managementul tarii prin ordonante de urgenta si hotarari de guvern. Follow or else!

Citeste continuarea si comenteaza pe Blog de bucurestean.